Auktioner


  Entreprenør

  Entreprenørmaskiner til salg fra hele Danmark, du kan også sælge ved at indrykke annoncer, køb eller sælg online på IndustriBasen.dk

  bid auction confidently
  Byd trygt på aktionen

  Når du byder på Industribasens online-auktioner, så er du sikret, at der er styr på både det praktiske og det juridiske.
  Alle kan frit afgive bud på Industribasens online-auktioner. Du skal blot oprette dig som bruger og så er du klar til at afgive bud. Oprettelsen sker ved budafgivelsen.
  Nogle af auktionerne er forbeholdt virksomheder - det fremgår af den enkelte auktion.
  Hvis du er privatperson, har du 14 dages fortrydelsesret.
  Du kan altid se, hvem sælger er og du har mulighed for at aftale fysisk besigtigelse direkte med sælger.
  Du har mulighed for at indtaste et autobud, hvor systemet sørger for at byde mindst muligt op til dit maksimale autobud.
  Ved vundne auktioner sker betaling direkte til Industribasen. Afregning til sælger sker først, når varen er udleveret. Ved privatkøb sker afregning til sælger først, når fortrydelsesretten er udløbet
  Sortering:
  • Nyeste først
  • Pris: Billigste først
  • Pris: Dyreste først
  • Årgang: Yngste
  • Årgang: Ældste
  • Stand: Nye først
  • Stand: Brugte først
  • Navn: A-Å
  • Navn: Å-A

  No records found.

  På denne side finder du et stort udvalg af nye og brugte entreprenørmaskiner. Hvis du skal bruge en fejemaskine, gravemaskine, rendegraver, minilæsser, lift, skibscontainer eller entreprenørmateriel, er det muligt at finde på Industribasen.

  Når der skal bygges, er solide og driftssikre entreprenørmaskiner utrolig vigtige. Uden maskiner af god kvalitet, bliver byggeriet hurtigt forsinket og dette gavner hverken virksomheden eller kunden. Derfor kan du på Industribasen ligeledes finde reservedele til gravemaskiner, med blandt andet et stort udvalg af graveskovle.

  Vi har mange forskellige kendte mærker indenfor entreprenørmaskiner. Blandt andet finder du et stort udvalg af gravemaskiner fra CAT og Komatsu samt både nye og brugte minigravere fra Volvo, Terex, Sunward samt mange andre førende mærker indenfor området. Udover gravemaskiner og minigravere, har Industribasen også et stort udvalg af både nye og brugte lifte fra blandt andet Haulotte, JLG samt Denka.