Expedit disken

Ring for pris

Expedit disken

Expedit disken
Expedit disken
Expedit disken
Expedit disken

Beskrivelse
Navn Expedit disken
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny
LESS IS MORE!
Med udgangspunkt i denne tankegang har vi udviklet en butiksdisk, der ganske enkelt skal være – en disk. Vi fjerner alle overflødige funktioner og fordyrende designdetaljer, hvis de ikke tjener et reelt formål i forhold til at kunne skabe en standardiseret disk med fokus på de basale funktioner og til en attraktiv pris.

KEEP IT SIMPLE
Vi arbejder med enkle standardstørrelser: tre forskellige moduler – 40 cm, 80 cm og 120 cm, én dybde – 60 cm og én højde – 98 cm. Dertil kommer et 45 graders og et 90 graders hjørne. Vi har to grundfarver på elementerne – sort og grå. Med disse enkle elementer kan vi sammensætte en stor kompleks disk med mange ekspeditionssteder eller en lille disk, der er helt enkel. Det er dig, der bestemmer.

START MED DET ENKLE
– og byg til efter behov! Alle har ikke de samme behov, og du kan naturligvis sammensætte disken ud fra en mængde elementer og forskellige typer af tilbehør og dermed sammensætte din egen standarddisk. Blandt tilbehørsmulighederne vil f.eks. være gavepapirsholdere, belysningsspots, ståmåtter etc!

FÆRDIGT ARBEJDE

For at gøre det så enkelt som muligt at stille disken op, så er modulerne færdigmonteret, når de forlader Expedit. Bordpladerne er integreret i grundmodulerne – fæstnet med Minifix befæstigelse og kan skiftes, hvis de bliver slidt eller man ønsker en anden overflade. Kun ledningsgennemførelse skal udføres, når disken er stillet op – alt efter behov. Kan det være mere enkelt? Vi tror det ikke.

Ring til os og få en aftale om, hvordan vi skal sammensætte jeres disk. 87 612 200.

Sælger

Navn Expedit a/s
Adresse Toftegaardsvej 4 Postbox 86 Se på kort
Postnr. og by Hadsten
Telefon
Email
Website www.expedit.dk/
Se sælgers profil og 1 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Expedit disken
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked