Industriovn, Primax PDG120 GAS-OVN, 20 stik

Pris ekskl. moms DKK 79.995
( Pris inkl. moms:DKK 99.994 )

Industriovn, Primax PDG120 GAS-OVN, 20 stik

Beskrivelse
Navn Industriovn, Primax PDG120 GAS-OVN, 20 stik
Pris ekskl. moms DKK 79.995
Pris inkl. moms DKK 99.994
Stand Ny
Gå direkte til produktet her

Kernesonde / kernetemperatur er standardtilbehør og koster ikke ekstra.

Primax Prof 20 stik ovnen måler 860x970x1810 og kan køre på flaskegas eller naturgas. Vægten er 210 kg. Modellen findes også i en HIGH POWER version med endnu mere kraft og strømforbrug.

Ved denne ovn kan du benytte dig af vores unikke BYT-TIL-NYT ordning, hvor du har mulighed for at få en fabriksny industriovn hvert andet år.

FÅ GRATIS UNDERVISNING I OVNENS FUNKTIONER OG POTENTIALE – PÅ JERES ADRESSE ELLER VIA TELEFON – NÅR DU KØBER EN PRIMAX PROFF OVN.

Den italienske producent Primax står for kvalitet og pålidelighed. Primax er opstartet af udbrydere fra en af verdens største industriovn-fabrikanter, så der er mange års erfaring og viden bag mærket. Sammenhængen mellem pris og kvalitet er nok den bedste du finder på markedet. Primax ovne har allerede vist sit værd på Grøn Koncert, Spejderens lejr 2012 (den største nogenside), Skanderborg festival og i mange restaurationer, caféer samt kantiner landet over. På Danmarks største spejderlejr nogensinde i 2012 i Holstebro stod der 6x Primax 20 stik ovene og 21 x 10 stik ovne som var med til at sikre et gnidningsfrit forløb. På skanderborg var det gas-ovnene der var aktuelle. Også Aarstiderne.com – frugt og grønt, som har stor succes indenfor fødevarebranchen har valgt at købe en Primax Ovn. Aarstiderne anvender en 20 stik primax ovn med rengøringsprogram.

Selvom det ikke er hensigtsmæssigt at snakke nedbrud, når der købes nyt fabriksnyt udstyr, er det alligevel vigtigt at vide, at der er hjælp at hente, når uheldet en skønne dag er ude. Cateringinventar.dk er naturligvis også lagerførende AF KOMPLETTE OVNE i form af reservedele, så der kan reageres lynhurtigt på enhver reservedelsforespørgsel – selvom dette kun ganske sjældent forekommer. Således er du sikker på lynhurtig reaktions tid – måske endda markedets hurtigste – ved eventuelle nedbrud.

Primax er et veletableret og velronemeret Italiensk-produceret ovnmærke. God kvalitet og høj funktionalitet er nøgleord, som er medvirkende til at det gode navn allerede har slået sig fast i Danmark.

Med Primax Kondenserende Emfang (ekstra udstyr), får du et smart emfang uden at skulle igang med større installationer. Emfanget starter når ovnlågen åbner og kondenserer dampen. Dette betyder at dampen bliver omdannet til vand, som lukkes ud af afløbet. Således skal der ikke laves store installationer med udtag ud til naturen. Samtidig skal du kun høre emfanget suge, når ovnlågen er åben. Emfanget er en billig løsning, set i lyset af de mange sparede montørtimer.

Nøgleord for Primax Proff ovn er her oplistet:

Produceret i rustfrit stål
70 mm afstand mellem hver bakke greb – MERE END KONKURRENTERNE
Let luftcirkulation omkring alle bakker. Luftcirkulationen er på siden, over og under bakkerne.
Intern GLOSSY finish for let rengøring
Ovnrum med afrundede kanter / hjørner for let rengøring
Digital control af temperatur og tilberedning
200 Programmerbare programmer med tilberedning i op til 4 faser
Kernetemperatur inkluderet i prisen
For-opvarmning er muligt
Køling
Udskydning af tilberedning (timer) for senere tilberedning
Automatisk rotation af blæser (skifter automatisk mellem kørsel med og mod uret)
Styring af fugtighed / damp – også løbende med den unikke damp-injections knap.
Belysning i ovnrummet
Double glass dør – nem at åbne og rengøre
Aftagelige bakke-greb, så disse kan komme i opvasker og ovnrummet er uden hindringer og nem at rengøre
Mulighed for manuel eller automatisk vaskesystem (tilvalg)
USB-tilslutning, for nem programmering af de mange mulige programmer (tilvalg)
Mulighed for HACCP control (tilvalg)
Primax Proff ovne er robuste og har et eksklusivt design, som er fuldt på højde med konkurrenternes. Primax ovnene er nemme at bruge og et skifte fra øvrige mærker vil kunne ske uden problemer.

Primax Proff ovne er nemme at betjene takket være det innovative touch
system med patenteret control-system. Funktionerne sidder i en ergonomisk god placering og informationer vises på store skærme, som gør det muligt at kontrollere madlavningen –også på afstand. Touchknapperne har den fordel at de ikke kan brække af eller blive ødelagt som alm. traditionelle knapper.

Primax Proff ovnen kan programmeres til at lave mad brød, rød og hvidkød, grøntsager, fisk, kager, med mulighed at lagre 99 opskrifter, og du kan også programmere udskudt madlavning. Programmeringen kan sørge for tilberedning i 4 faser, i hver fase kan damp, temperatur, blæserstyring mv. reguleres.

Ovnene er udstyret med kraftigt varmelegme, for at minimere ventetider. I proff ovnene er der 2-4 ventilatorer som roterer skiftevis begge veje. Blæserne kan sættet til lav hastighed for tilberedning af delikate retter.

EKSTRAUDSTYR / TILBEHØR

Højrehængt dør (åbnes i venstre side) – Pris 1.495 kr. excl. moms
Emfang til påmontering oven på ovnen – Pris 8.995 kr. excl. moms
Integreret håndbruser til vask af ovnen – Pris 1.695 kr. excl. moms
Automatisk vaskesystem – Pris 2.995 kr. excl. moms
Køb BESTMAX vandbehandling til dampovne (anbefales) fra kun 995 kr. excl. moms

Sælger

Navn KPA Company ApS
Adresse Rømersvej 33 Se på kort
Postnr. og by Ikast
Telefon
Email
Website cateringinventar.dk/
Se sælgers profil og 77 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Industriovn, Primax PDG120 GAS-OVN, 20 stik
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked