Supermarked inventar fra Butiksservice A/S

Ring for pris

Supermarked inventar fra Butiksservice A/S

Beskrivelse
Navn Supermarked inventar fra Butiksservice A/S
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

BUTIKSservice A/S tilbyder et stort udvalg af inventar til supermarkeder. Vores sortiment spænder bredt fra pengesystemer og kundegates til møntlåse og logohåndtag. Vi har samlet alt, hvad I behøver på ét sted, og vi står altid klar til at hjælpe med at finde det supermarked inventar, I har brug for


Kassediske og pengesystemer
Kassediske en vigtig og uundværlig ting i ethvert supermarked. Vi reparerer alle typer kassediske og rådgiver også gerne omkring valg af kassediske til netop din forretning.


Flere og flere supermarkeder bliver kontantfrie – og det hjælper vi også gerne med. Vi indbygger sikre pengesystemer såsom CashGuard, hvor en seddel- og møntenhed indbygges i de eksisterende kassediske. Det behøver således ikke være besværligt at vælge en sikker pengeløsning. Vi integrerer det let.


Logohåndtag til kundevogne
​Intet supermarked uden kundevogne. Men en kundevogn er ikke bare en kundevogn. Der er nemlig mange muligheder for at designe kundevognenes håndtag præcis, som det enkelte supermarked eller kæde ønsker det.


​Vi tilbyder at producere håndtag med butiks- eller kædelogo til kundevogne, der skaber en rød tråd og passer til alt andet supermarkedinventar i butikken. Hver dag bliver håndtagene på kundevognene brugt af mange mennesker, og for at sikre at håndtagene holder i mange år, producerer og trykker vi på højkvalitetsmaskiner og beskytter håndtagene med et solidt plastovertræk.


Møntlåse til kundevogne
​Er jeres kundevognslåse slidte og fungerer de ikke længere, som de skal?


Så tilbyder BUTIKSservice A/S at udskifte dem med nye møntlåse.


​Vi tilbyder både låsesystemer med mønt og plastikkort i stil med dem, man får udleveret på hoteller. Vi tilbyder ikke alene at levere og montere kundevognslåse, men også at servicere både nye og ældre modeller.


Opsætning af kundegates
​Kundegates er de ’låger’ og sluser, der giver kunderne adgang til et supermarkeds varer, når de er kommet ind ad hovedindgangen. Kundegates kan kun åbne den ene vej og leder dermed kunderne bestemte veje i butikken, hvilket skaber mersalg. Yderligere fungerer kundegates som en ekstra sikkerhed, så kunderne ikke blot kan tage deres varer og gå uden at komme igennem kasseafdelingen.


Kundegates er et vigtigt element i supermarked inventar, og hos BUTIKSservice A/s er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder gode og sikre gates. Vi har en række underleverandører, som leverer kundegates, men vi kan rådgive om forskellige typer samt sørge for opsætningen.


Specialopgaver
BUTIKSservice A/S udfører desuden en lang række specialopgaver inden for tyndpladebearbejdning og andre normale smedeopgaver i fx. stål, rustfri stål og aluminium. Vi producerer blandt andet speciallavede podier, rækværk, låger, fodstøtter og meget mere til både virksomheder og private. Har du brug for at få udført en specialopgave inden for tyndpladebearbejdning, så udfyld kontaktformularen her eller ring på 59 62 00 31.


Sælger

Navn Butiksservice A/S
Adresse Højgårdsvej 2 Se på kort
Postnr. og by Fårevejle
Telefon
Email
Website www.isbutiksservice.com
Se sælgers profil og 6 annoncerAndre brugere har også set på

Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Supermarked inventar fra Butiksservice A/S
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked