Mobil cementblandanlæg - Model B1200 CC

Ring for pris

Mobil cementblandanlæg - Model B1200 CC

Beskrivelse
Navn Mobil cementblandanlæg - Model B1200 CC
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Innovation er nøglen til bedre beton
fibo intercons nyudviklede mobile beton- blandeanlæg er det bedste, som findes på markedet, når det gælder høj fleksibilitet og nøjagtighed samt højere kapacitet sammenlignet med de tidligere versioner med et system til forvejning af cement og hurtigere tilførsel af materialer, højere ydeevne og effektivitet ved optimeret arbejdshastighed.


Fleksibiliteten gør det muligt at starte med at producere beton blot få timer efter, at blandeanlægget er stillet op og forbundet til strøm, vand og det andet udstyr på byggepladsen. Alt der skal gøres er at man skal fylde fødetragterne med de påkræ- vede mængder sand og grus, siloen med cement og tilsætte de nødvendige tilsætningsstoffer til den aktuelle betonblanding. Så snart jobbet er gjort færdigt, kan man bare flytte blan- deanlægget til den næste byggeplads. Blandeanlægget kan flyttes med traktor eller en lignende trækkemaskine ved en hastighed på 30 km/t, eller det kan flyttes med lastbil.


Modellen er udstyret med en effektiv tvangsblander i hærdet Hardox-stål. Tvangsblanderen er udstyret med justerbare blandearme med robuste blandeskovle og sideskrabere. Dette sikrer en ensartet betonkvalitet og den kortest mulige blandecyklus. Der kan indstilles til en lavere hastighed for at få en homogen betonblanding over en længere tidsperiode. Der sikres også stor nøjagtighed og kvalitet med det integrerede kontrolsystem, som kontrollerer og overvåget alle processer og det tilsluttede udstyr, f.eks. båndtransportør og/eller cementsiloer.


B1200 CC (certificeret beton) er en profitabel investering, som, på meget kort tid, kan betale sig selv og give overskud. Alle sliddele er fremstillet af solide materialer og kan udskiftes separat, hvilket minimerer brugsomkostningerne. Der er nem adgang til alle anlæggets funktioner, hvilket gør det nemt at udføre den daglige rengøring, vedligeholdelse og service.


Læs mere klik her.


Sælger

Navn Fibo Intercon A/S
Adresse Herningvej 4 Se på kort
Postnr. og by Videbæk
Telefon
Email
Website www.fibointercon.com
Se sælgers profil og 14 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Mobil cementblandanlæg - Model B1200 CC
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked