Handicap toiletvogn

Ring for pris

Handicap toiletvogn

Handicap toiletvogn
Handicap toiletvogn
Handicap toiletvogn
Handicap toiletvogn
Handicap toiletvogn
Handicap toiletvogn
Handicap toiletvogn

Beskrivelse
Navn Handicap toiletvogn
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Faciliteter


Handicaptoilettet har mere plads end vores standard toilet og har en ekstra bred dør samt en nedkørselsrampe i aluminium. Vognen indeholder toiletstøtter, et-grebs armatur, en let tilgængelig bruser (tilvalg) samt et separat teknikrum. Chassiset er lavere for at minimere vinklen på nedkørselsrampen.


Design


Vognen har et simpelt og stilrent design, som giver brugeren en følelse af rummelighed og komfort. Vognen anvender LED lysbånd for et behageligt hvidt og energivenligt lys. Den gode isolering samt varmekilde og ventilation gør, at vognen er behagelig at opholde sig i både sommer og vinter.


Øget tilgængelighed


Handicapvognen leveres standard i to forskellige størrelser med og uden bruser. De fleste vogne har et teknikrum foran eller i siden ved indgangen. Der kan tilføjes ekstra faciliteter så som bruseleje og loftkran. Vognen kan bygges på et sænkbart chassis for at minimere vinklen på nedkørselsrampen.


Brugervenlighed


Vognen kobles på et standard anhængertræk og kan stilles op og klargøres på få minutter. Dette gør det muligt at flytte vognen fra sted til sted hurtigt og effektivt uden noget besvær. Vognen er lavet af rengøringsvenlige og slidstærke materialer, som sparer tid på rengøring og vedligeholdelse.


Helstøbt buet tag


Alle Scanvogns enheder leveres med et helstøbt tag. Dette sikrer en tæt vogn i alle vejrforhold og øger levetiden betydeligt. Taget støbes med en jævn krumning for optimal styrke og vandafledning. Taget har et tagrendesystem, som hjælper med at lede vand og snavs væk fra døre og vinduer.


Stærke samlinger


Alle ydervægge udskæres med en fals og placeres således, at vinklen lukker tæt ned omkring gulvet. Hjørnerne udskæres ligeledes med en fals og samles med kraftige eloxerede aluminiumsprofiler. Alt i alt resulterer dette i en vogn med maksimal styrke og tæthed, som sikrer den højeste kvalitet.


Bedste beskyttelse


Scanvogn tillader kun de højeste standarder inden for beskyttelse mod korrosion. Alle vores vogne leveres med et kraftigt varmgalvaniseret chassis. Galvaniseringen udføres først efter, at chassiset er blevet mekanisk bearbejdet, hvilket betyder, at alle kanter og bolthuller også bliver galvaniseret.


Længere levetid


Der findes andre produkter på markedet, hvor galvaniseringen udføres før den mekaniske bearbejdning, hvilket resulterer i blottede kanter og huller. Dette øger chancen for korrosion og medfører kortere levetid. Scanvogn har eksempler på 25 års gamle vogne uden særlig korrosion.


Mere information


Find mere information omkring vores handicap toiletvogn samt andre toiletvogne på vores hjemmeside eller giv os et kald. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål.


Sælger

Navn Scanvogn A/S
Adresse Hovedvejen 50 Se på kort
Postnr. og by Hirtshals
Telefon
Email
Website scanvogn.dk
Se sælgers profil og 15 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Handicap toiletvogn
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked