Acton får eneforhandlingen af Sturdi-Sleeves i Danmark og Sverige

Ring for pris

Acton får eneforhandlingen af Sturdi-Sleeves i Danmark og Sverige

Acton får eneforhandlingen af Sturdi-Sleeves i Danmark og Sverige
Acton får eneforhandlingen af Sturdi-Sleeves i Danmark og Sverige

Beskrivelse
Navn Acton får eneforhandlingen af Sturdi-Sleeves i Danmark og Sverige
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny
Acton A/S er for nylig blevet udvalgt af Taiwan-baserede Sturdi Sealing Tech. som enedistributør til det danske og svenske marked af Sturdi akselreparationsbøsninger (Sturdi-Sleeve), som er et kit til reparation af slidte aksler.

Hvert sæt indeholder en tynd, rustfrit stål bøsning og et installations værktøj.
Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger giver en beskyttende og tæt løbeflade og reducerer behovet for komplekse og dyre akselbearbejdninger, reparation eller udskiftning.

Bøsningerne er udviklet til auto-, maskin- og industrielle applikationer, derfor er bøsningerne designet med øje for at kunne tilpasse sig den omgivende temperatur, og de fås i forskellige størrelser og overflader/behandlinger/finish.

Der er fire fordele ved at bruge Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger som alternativ til reparation eller udskiftning af en beskadiget aksel. Sturdi-Sleeve reducerer nede tid, da de er nemt og hurtigt installeret, og for det meste uden at skulle fjerne akslen. Bøsningerne (Sturdi-Sleeve) er tyndvægget, så der er ingen behov for at ændre størrelse på dine tætninger.

Bøsningernes overflade er bearbejdet uden retningsvirkning, hvilket gør dem mere slidstærke, og ofte resulterer i en bedre finish/overflade end den oprindelige aksel. Sturdi-Sleeve har en holdbar, korrosionsfri overflade. Det skaber en tætningsflade der forlænger levetiden af dine tætninger.

”Snøreliv”, riller, ridser, slid m.v. på en aksel kræver normalt bearbejdning, såsom metallisering, polering, afdrejning, eller i yderste konsekvens en udskiftning af akslen. Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger monteres over det beskadigede/slidte område af din aksel.

Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsninger er velegnet til applikationer inden for brancher såsom rumfart, landbrugsudstyr, biler, entreprenørmaskiner, mad og drikkevarer, marine, materialehåndtering, minedrift, olie og gas, farmaceutisk behandling og elproduktion.

Anvendelser inden for autobranchen indbefatter, men er ikke begrænset til, motorens krumtapaksel, gearkasse, differentialer, hjul, styrtøj m.v. kort sagt er der en aksel og en pakkeflade, så kan der monteres en Sturdi-Sleeve akselreparationsbøsning.

Industrielle anvendelser indbefatter, men er ikke begrænset til, industrielle gear og motorer, industrielle pumper, knusere, transportører, motorer, reduktionsgear, ventilatorer, ventiler og pumper m.v.

"Acton A/S var det oplagte valg til at være enedistributør af Sturdi-Sleeve i Danmark og Sverige" udtaler Winston Lai, President for Sturdi Sealing Tech i Taiwan.

- Vi ses på HI15 stand M9720

Sælger

Navn Acton A/S - Vallensbæk
Adresse Torbenfeldvej 3 Se på kort
Postnr. og by Vallensbæk Strand
Telefon
Email
Website www.acton.dk
Se sælgers profil og 5 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Acton får eneforhandlingen af Sturdi-Sleeves i Danmark og Sverige
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked