Få et godt tilbud på skruer, bolte, gevindstænger mv.

Ring for pris

Få et godt tilbud på skruer, bolte, gevindstænger mv.

Beskrivelse
Navn Få et godt tilbud på skruer, bolte, gevindstænger mv.
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Bruger du rustfri befæstelse enten i produktionen af dit endelige produkt, eller måske til dine maskiner eller faciliteter i din virksomhed, så skulle du indhente et godt tilbud på de produkter, du anvender, du vil ikke fortryde det.


WASI giver dig muligheden for at samle alle dine rustfrie køb hos én leverandør frem for, at skulle bruge tid og kræfter på flere forskellige leverandører til at dække dit behov. Det gør indkøbsprocessen mere effektiv - både før købet men også efter købet, da du kun skal have fat i én leverandør, og tiden du sparer kan også i sidste ende måles i kroner og ører. Samtidig kan du koncentrere dig om dit kernekompetenceområde. WASI har over 25.000 artikler på lager, og vores standardsortiment omfatter produkter, som andre leverandører ikke har, hvilket gør det lettere og billigere at få fat i netop de produkter, du har brug for. Skulle du ønske et produkt, som ikke findes i vores standardprogram, har vi 20.000 artikler som skaffevarer. Vi kan dermed dække dine rustfrie behov. Du får endvidere konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, da vores produkter følger de internationale standarder så som ISO og DIN.


At finde de produkter, som dækker dine behov bedst muligt, er ikke altid ligetil. Derfor nyder du godt af det danske WASI salgsteam, som bidrager med faglig viden, og som følger din ordre fra første kontakt til slut. Du er naturligvis meget velkommen til at give os et kald på 8228 1000, så kan vi tage en snak om dine behov, og hvad vi kan gøre for dig.


Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for standard befæstelse, maritime produkter, kundespecifikke befæstelsesløsninger samt montagesystemer til solcelleanlæg, kan du læse mere på vores website www.wasi.dk


Sælger

Navn WASI International GmbH
Adresse Sales Office Denmark Bramdrupskovvej 20B Se på kort
Postnr. og by Kolding
Telefon
Email
Website www.wasi.dk
Se sælgers profil og 2 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Få et godt tilbud på skruer, bolte, gevindstænger mv.
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked