Forårets nye dørgreb fra Habo

Ring for pris

Forårets nye dørgreb fra Habo

Beskrivelse
Navn Forårets nye dørgreb fra Habo
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Rustfrit med tiltrækkende design


Habo lancerer otte nye dørgreb, seks af dem er fremstillet af rustfrit stål og to af dem er af messing.
Tyngdepunktet ligger på det rustfri sortiment. Alle fremstilles af 304-stål, som er det gængse til rustfri dørgreb. Habo har også 316-serien, som desuden er syrefast til ekstra krævende miljøer.


De nye rustfri dørgreb er Boston, Atlanta, Detroit, Chicago og Orlando. Detroit er til yderdøre, mens de øvrige fås til både inder- og yderdøre. Alle yderdørdørgreb har dobbeltvirkende returfjeder, hvilket gør, at de også passer til trepunktslåsning og holder spændstigheden med tiden. Designet er stilrent, med fokus på detaljerne. Orlando stikker ud i det rustfri sortiment med tydelig herregårdsfølelse.


Der er også to nye dørgreb i messing til inderdøre. Det er udviklinger af det klassiske dørgreb A383, som nu har fået en moderne efterfølger. Habo tager designet yderligere et trin videre med pind af messing og forfinet design.


 Lexington har en pind med et tæt rudemønster, som normalt genfindes på håndtag til værktøj. Pinden på Wimbledon har langsgående spor. De fås begge i to overflade behandlinger, krom og poleret messing, og leveres med nøgleskilte.


Sælger

Navn Habo Danmark A/S
Adresse Trigevej 20 Se på kort
Postnr. og by Hinnerup
Telefon
Email
Website dk.habo.com
Se sælgers profil og 4 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Forårets nye dørgreb fra Habo
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked