WASI kan få dækket dine rustfrie behov

Ring for pris

WASI kan få dækket dine rustfrie behov

Beskrivelse
Navn WASI kan få dækket dine rustfrie behov
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Vi har altid 25.000 artikler på lager, og derudover har vi 20.000 artikler som skaffevarer. Det eneste du behøver, er faktisk kun at give os et kald.


WASI´s befæstelsesløsninger følger naturligvis de internationale standarder – DIN og ISO. Vores sortiment er ikke kun markedets bredeste men også dybeste sortiment, hvilket betyder, at vi med stor sikkerhed kan skaffe dig din befæstelse med nøjagtig dimensioner, du har brug for. Med over 50 år på bagen, ved vi, hvad vi taler om, når det drejer sig om befæstelse – og når du handler hos os vil du altid få høj kvalitet, teknisk bistand og rådgivning og udover dette så får du personlig service fra dit danske WASI Team.


Udover standard artiklerne kan vi også levere et bredt sortiment af maritime produkter lige fra sjækler, wirer til ankre. WASI’s sortiment dækker også, i kraft af vores in house udviklingsafdeling, over specialudviklede produkter, som vi producerer efter kundespecifikke krav og tegninger, hvilket gør det muligt at levere produkter til dig, som du ikke finder i et standardsortiment. Det kan være, at du har brug for befæstelse med ekstra styrke, bestandighed eller overflade – har du opgaven, så har vi løsningen. WASI har også innovative montagesystemer til solcellepaneler – her er der fokus på pris, kvalitet og brugervenlighed.


Har du spørgsmål så kontakt os endelig – WASI teamet står klar til at hjælpe dig. Du kan også kontakte os på mail@wasi.dk eller på 8228 1000.


www.wasi.dk kan du læse meget mere om WASI og vores løsninger. Tag et kig i vores online produktkataloger, som du finder her.


Sælger

Navn WASI International GmbH
Adresse Sales Office Denmark Bramdrupskovvej 20B Se på kort
Postnr. og by Kolding
Telefon
Email
Website www.wasi.dk
Se sælgers profil og 2 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: WASI kan få dækket dine rustfrie behov
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked