Porebeton fra Aeroc til dit nye projekt

Ring for pris

Porebeton fra  Aeroc til dit nye projekt

Beskrivelse
Navn Porebeton fra Aeroc til dit nye projekt
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Aeroc International Gruppe med hovedsæde i Estland er den største producent af porebetonprodukter i Nordeuropa og har 3 moderne fabrikker i Estland og Letland.


AEROC tilbyder universelle løsninger til husbyggeri. Produktudvalget består af blokke og skillevægsplader, bærende overliggere, tag-, lofts- og vægelementer, tyndlags- og reparationsmørtel samt værktøj. AEROC EcoTerm Plus blokke til ydervæggene er på grund af deres varmeisoleringsegenskaber også egnet tilkrævende passivhuse.


Til dør- og vinduesåbninger rummer vort produktudvalg AEROC-overliggere med stor bæreevne, de passer i bredden til AEROC-blokkene og fremstilles i længder fra 1,2 til 6 m. De indtil 6 meter lange AEROC lofts- og tagelemener kan anvendes som bærende og varmeisolerende element i mellemlofts- og tagkonstruktioner. Pladerne kan også anvendes skråt eller til sadeltagskonstruktioner.


Ved hjælp af disse højtudviklede produkter kan vi til enhver forespørgsel fra Dem give et særligt tilbud med markedets bedste pris. På grundlag af Deres projekt er vi i stand til at beregne den til opførelsen af Deres hus nødvendige mængde porebetonmaterialer. Vi tilbyder hurtig og fleksibel just in time levering. Således opstiller vi Dem gerne et nøjagtigt pristilbud inklusive levering.


Kontakt os for yderligere information


Sælger

Navn A-Supply A/S
Adresse Vestmolen 15 Se på kort
Postnr. og by Skagen
Telefon
Email
Website www.a-supply.dk
Se sælgers profil og 13 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Porebeton fra Aeroc til dit nye projekt
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked