Habo Tribe Elektronisk dørlås – åbner med fingeraftryk, kode eller nøgle

Ring for pris

Habo Tribe Elektronisk dørlås – åbner med fingeraftryk, kode eller nøgle

Beskrivelse
Navn Habo Tribe Elektronisk dørlås – åbner med fingeraftryk, kode eller nøgle
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Nøgler kan forsvinde og koder kan glemmes, men fingrene har du altid med dig. Nu kan du bruge dit fingeraftryk til at låse yderdøren op. Habo Tribe er markedets mest fleksible elektromekaniske lås til en konkurrencedygtig pris.


HABO TRIBE ER RESULTATET AF tre års udviklingsarbejde. Alt er udviklet fra grunden og opfylder højt stillede krav til funktion og sikkerhed. For eksempel er elektronikken til aflæsning af fingeraftryk af meget højere klasse end i computere og andre forbrugerprodukter.
Der er allerede elektromekaniske låse på markedet med kodelås og med elektroniske tags. Men spørgsmålet er om de er løsningen på forbrugerens problem. Tags forsvinder lige så let som nøgler, koder kan glemmes, batteriet kan være opbrugt og elektronikken kan drille.
Hvad kræver forbrugeren af en elektromekanisk lås for at føle sig tryg? Det var spørgsmålet som Habo stillede og svaret hedder Tribe – låsen som slipper alle dem ind som du stoler på, men som holder de uønskede gester ude. Hovednøglen er fingeraftrykkene på dem som må åbne døren. Hukommelsen har plads til 99 aftryk. Kodelåsen har to koder, en ordinær som kun de indviede kender og en tilfældig som f.eks. kan gives til håndværkere og derefter slettes. Kodelåsen har ingen fysiske knapper, hvor der kan slippe vand ind. Hvis batteriet er brugt op, kan et almindeligt 9 V batteri tilsluttes udefra og både aflæseren til fingeraftryk og kodelåsen virker. Skjult under en frontlåge er der en cylinder som åbnes med nøgle.
Fra indersiden åbnes døren med håndtag. Låsning kan ske automatisk når døren lukkes eller ved at dørgrebet vinkles opad. Habo Tribe er en komplet enhed til montering i en eksisterende dør med modullåsekasse, som har nordisk standard. Som standard medfølger Habos eksklusive yderdørgreb New York. Der kræves normalt ingen indgreb i hverken dør eller karm eller el-installation. Låsen programmeres enkelt med tastaturet. Med Habo Tribe bliver det enkelt for hele familien at låse yderdøren op og enkelt at give midlertidige gæster adgang. Med en lås som er sikker, flot og tryg.


Sælger

Navn Habo Danmark A/S
Adresse Trigevej 20 Se på kort
Postnr. og by Hinnerup
Telefon
Email
Website dk.habo.com
Se sælgers profil og 4 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Habo Tribe Elektronisk dørlås – åbner med fingeraftryk, kode eller nøgle
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked