Raxit Dørtætningsliste - sikring mod rotter

Ring for pris

Raxit Dørtætningsliste - sikring mod rotter

Beskrivelse
Navn Raxit Dørtætningsliste - sikring mod rotter
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Rottebesøg i detailhandlen har stor konsekvens for de butikker, det går ud over. Butikkerne må holde lukket, mens rottefangsten står på, og når der skal ryddes op efter rottebesøget. En ny patenteret dørtætningsliste RaXit® sørger for, at rotterne ikke kan gnave sig vej via døråbningen.


 Door System A/S kan som eneste dørproducent fremover tilbyde dørløsninger med RaXit® og kan også levere den nye rotteresistente dørtætningsliste i løbende meter til eksisterende døre.


RaXit® dørtætningslisten består af en gummi- og plasticblanding Santoprene™ og 10 rustfri ståltråde med en diameter på 1 mm. De 10 rustfri ståltråde fungerer som armering og gør RaXit® listen usædvanligt stærk og holdbar. RaXit® listen kan bruges til både at lukke det vandrette og det lodrette dørgab.


RaXit® listen kan tilpasses den enkelte kundes særlige ønsker og fx monteres med trælister, hvis det skal matche en trædør eller med lister i rustfrit stål, som effektivt beskytter listen og døren mod spark og påkørsler. Monteringslisten kan vælges, så monteringen lever op til lovkrav omkring materialevalg afhængig af virksomhedstype.


Sælger

Navn Door System A/S
Adresse Hovvejen 148 Se på kort
Postnr. og by Hasselager
Telefon
Email
Website www.doorsystem.dk
Se sælgers profil og 6 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Raxit Dørtætningsliste - sikring mod rotter
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked