Røghæmmende døre Schüco FireStop ADS 76.NI SP røgsikringssystem

Ring for pris

Røghæmmende døre Schüco FireStop ADS 76.NI SP røgsikringssystem

Røghæmmende døre Schüco FireStop ADS 76.NI SP røgsikringssystem

Beskrivelse
Navn Røghæmmende døre Schüco FireStop ADS 76.NI SP røgsikringssystem
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Banebrydende teknologi ved hjælp af profilgeometri med åben fals – giver høj fleksibilitet og den bedste komfort


Man opnår en super fleksibilitet med dette røgsystem, da man kan foretage ændringer på døren, selv når den er i brug. Dette kan lade sig gøre ved hjælp af en innovativ, falsåben 1-kammer profilgeometri med en byggedybde på 76 mm. Dermed kan man nemt udskifte låsen, f.eks. fra enkeltpunktlås til flerpunktslås, eller man kan efterfølgende anbringe kabler til elektrisk styring af døren. I forbindelse med andre tilpasninger kan røgdøren eksempelvis også udstyres med indbrudshæmmende komponenter.


En væsentlig fordel ved det nye system er produktionsprocessen: En stor del af dørelementerne er præfabrikerede, hvilket sammen med en hurtig og rationel montage gør det nemt, hurtigt og sikkert at montere døren i bygningen.


Nye smalle profiler med en bredde på kun 127 mm samt udvidelsen af systemstørrelserne til store åbninger på op til 1.500 mm i bredden og 3.100 mm i højden åbner op for nye designdimensioner for røgdøre i aluminium. Et stort plus til f.eks. anvendelse i sygehuse, hvor der er krav til højere komfort.


En anden nyhed på området for røgdøre fra Schüco er, at der som ved branddøre også er testet dørvarianter uden låse (landespecifik tilladelse). Fordelen ved at indsætte en dør uden lås er indlysende: Man kan altid åbne døren – en komfort, som især brugere af indvendige døre med høj trafik sætter pris på. Den kan også realiseres som en motoriseret svingdør. Anvendelse af e-åbner er herved ikke påkrævet.


Sælger

Navn Schüco International Kg Tyskland
Adresse Stamholmen 149 Se på kort
Postnr. og by Hvidovre
Telefon
Email
Website www.schueco.dk
Se sælgers profil og 12 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Røghæmmende døre Schüco FireStop ADS 76.NI SP røgsikringssystem
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked