RFID & Magnetkontakter fra Contrinex - Nu også som serie forbundne, spar på relæerne

Ring for pris

RFID & Magnetkontakter fra Contrinex - Nu også som serie forbundne, spar på relæerne

Beskrivelse
Navn RFID & Magnetkontakter fra Contrinex - Nu også som serie forbundne, spar på relæerne
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Mange systemer og maskiner kræver sikkerhedsanordninger for at forhindre uautoriseret adgang eller indgreb under drift. Et simpelt lysgitter er i mange tilfælde ikke tilstrækkeligt, for eksempel for at forhindre udslip af støj, varme, støv mv. Fra indvendige presser, robotceller eller sprøjtestøbningsudstyr. Omvendt kræver hygiejne i fødevare- og medicinalindustrien, at systemer skal beskyttes mod fremmedlegemer. Døre, hætter eller klappers position kan nu pålideligt påvises med en magnetisk eller RFID-kodet, Ecolab-certificeret sikkerhedssensor fra Contrinex. Da operationen er kontaktløs, er sensoren ikke underlagt slitage, og vedligeholdelsesintervaller kan derfor være længere. Et magnetisk kodet system (type 4 i henhold til ISO 14119) gør ikke kun YSM-sensorserien immun for indbyrdes indflydelse fra andre enheder, men er også meget modstandsdygtig over for hårde miljøer i forbindelse med anbringelsen på stedet. I den RFID-kodede version (YSR-serien) kan op til 30 sensorer tilsluttes i serie med kun et relæ eller en controller. Dette kan være med til at skabe en stor besparelse i form af at kun et relæ eller controller er nødvendigt, hvor før har det været nødvendigt med mange flere.


 


Med koblingsafstand på 4 mm til 18 mm kan disse magnetisk kodede sensorer også arbejde bag et rustfrit ståldæksel. Dette giver mulighed for meget sikkert systemdesign, f.eks. med mekanismen dækket og nem rengøring af alle åbne overflader. Derudover opfylder sensorsystemet kravene i IP6K9K, hvilket betyder, at det er støvtæt og vandtæt, selv når det udsættes for rengøring ved højt tryk og med damp. Dette gør sikkerhedssensorerne ideelle til mad og farmaceutiske applikationer. RFID-koden for YSR-typen kan enten randomniseres eller kodes. Ekstern enheds overvågning (EDM) og et feedback signal er også tilgængelige.


 


Med dimensioner på 36 mm x 26 mm x 13 mm eller 88 mm x 25 mm x 13 mm (L x B x H) er sensorerne meget kompakte og kan monteres både frontalt og i 90 ° vinkel. M12 stik eller PVC-kabler fås som tilslutningsvarianter.


Se mere her


Sælger

Navn ICS Fotocelle-Eksperten A/S
Adresse Holkebjergvej 79 Se på kort
Postnr. og by Odense SV
Telefon
Email
Website www.ics.as
Se sælgers profil og 4 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: RFID & Magnetkontakter fra Contrinex - Nu også som serie forbundne, spar på relæerne
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked