Cedertræ er smukt og stærkt og uhyre modstandsdygtigt overfor råd og svamp

Ring for pris

Cedertræ er smukt og stærkt og uhyre modstandsdygtigt overfor råd og svamp

Cedertræ er smukt og stærkt og uhyre modstandsdygtigt overfor råd og svamp

Beskrivelse
Navn Cedertræ er smukt og stærkt og uhyre modstandsdygtigt overfor råd og svamp
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Du opnår et eksklusivt look, en smuk finish og et minimum af vedligeholdelse, når du anvender Western Red  Cedar - uanset om det er som træbeklædning til gavl og facade, til bygning af en terrasse, et skur eller noget helt tredie. Canadisk cedertræ er smukt og stærkt og samtidig uhyre modstandsdygtigt overfor råd, svamp, sollys og insektangreb
 
Med Western Red Cedar – også kaldet canadisk cedertræ – tilfører du et eksklusivt og smukt udtryk til enhver bolig eller bygning. Cedertræ er et markant element, som sætter prikken over i’et. Denne smukke, rødbrune træsort har igennem tusinder af år været anvendt af nordamerikanske indianere til blandt andet skåle, spiseredskaber, redskaber og kanoer. Idag har arkitekter og bygherrer fået øjnene op for Western Red Cedar som en eksklusiv, æstetisk og yderst smagfuld træsort i en klasse for sig.
Cedertræ modstår råd, svamp og insektangreb
Cedertræ er ekstremt modstandsdygtigt overfor nedbrydning forårsaget af råd, svamp, sollys og insektangreb.Træet har en særlig aroma, hvilket skyldes det naturlige indhold af thujaplicin, som er det naturlige stof med den imprægnerende virkning. Det er denne egenskab, som er årsag til, at canadisk cedertræ bliver anvendt til udendørs konstruktioner som stolper, terrassedæk, facader og tilmed hustage.


Træet der beskytter mod møl
Det naturlige indhold af olie i cedertræ holder desuden møl væk, da olien indeholder sesquiterpener, som har en skarp duft, møllene ikke bryder sig om. Derfor egner cedertræ sig også til interiør som blandt andet skuffer og skabe.


Træ med minimal vedligeholdelse
Western Red Cedar er det helt rigtige valg til dig, der ønsker en træsort, der har en smuk glød, er ekstremt holdbar og kræver et absolut minimum af vedligeholdelse. Cedertræ er lys til mørkere brun med gul splint og har en flot, lige åretegning med ganske få knaster.


Cedertræ bevarer formen
En anden vigtig detalje ved cedertræ er, at det er yderst formstabilt. Det vil sige, at selv ved store udsving i fugtindhold ændrer canadisk cedertræ sig langt mindre end eksempelvis fyr og gran og bevarer derfor sin facon. Cedertræ har korte fibre og lav vedtæthed (densitet) på 400-450 kilo pr. kubikmeter.


Miljø
Afskær og spild kan brændes eller afhændes som almindeligt affald.


Se mere om cedertræ fra Södra.


Sælger

Navn Södra Timber A/S
Adresse Frydenborgvej 27 N, 1. sal Se på kort
Postnr. og by Hillerød
Telefon
Email
Website www.sodra.dk
Se sælgers profil og 20 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Cedertræ er smukt og stærkt og uhyre modstandsdygtigt overfor råd og svamp
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked