Brandhæmmede maling til lakering af træelementer.

Ring for pris

Brandhæmmede maling til lakering af træelementer.

Beskrivelse
Navn Brandhæmmede maling til lakering af træelementer.
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Hos Mega Overflade-teknik ApS i Sønder Felding i nærheden af Herning har vi gennem 26 år udført lakering af træelementer med brandhæmmende maling for vores kunder i både Esbjerg, Kolding og Vejle. Når vi udfører brandsikret lakering sker det med en bestemt laktype der skal hindre, at der går ild i eksempelvis lister og andet træværk. Den brandhæmmende maling vi bruger til brandlakering er certificeret og bliver produceret i samarbejde med Condor Kemi.Stor ekspertise inden for lakering med brandhæmmende maling
Lakering med brandsikret lakering sker i en speciel proces, som ikke kan sammenlignes med normal trælakering. Træet bliver lakeret flere gange på alle sider med den brandhæmmende maling, for at opnå den korrekte lagtykkelse, og til sidst lakeres listerne med en særlig topcoat, der gør listerne klar til håndtering.
Med vores brandlakering sikrer du dig, at de lister og andre træelementer der sættes op på vægge og andre flader, overholder de nyeste krav til brandsikkerhed. Den brandhæmmende maling vi behandler træet med, kan fås som en klar lak, eller tilsat farve efter dine ønsker og behov.Brandhæmmende maling bruges typisk på lister i ask, eg eller birk, men kan også bruges på fyrretræ.Skal du have udført brandlakering?
Ønsker du at brandsikre dit træ med brandhæmmende maling, så står vi gerne klar med et gratis og uforpligtende tilbud i hele Danmark. Vi hjælper også gerne med at rådgive, så du får den bedst mulige løsning. Kontakt os gerne på telefon 97 19 89 44 eller send os en e-mail med beskrivelse af opgaven på hs@mot.as.


Sælger

Navn Mega Overflade-Teknik A/S
Adresse Bjergvej 31 B Se på kort
Postnr. og by Sdr. Felding
Telefon
Email
Website www.mot.as
Se sælgers profil og 3 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Brandhæmmede maling til lakering af træelementer.
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked