Lakering af træ på teknologisk lakeringsanlæg

Ring for pris

Lakering af træ på teknologisk lakeringsanlæg

Beskrivelse
Navn Lakering af træ på teknologisk lakeringsanlæg
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Hos Mega Overflade-teknik ApS i Sønder Felding ved Herning har vi over 26 års erfaring med lakering af træ. Vi lakerer en lang række træelementer og vi kan, med vores højteknologiske maskiner, kan vi udfører trælakering på op til 6 meter i længden. Vores kunder i Esbjerg samt Kolding og Vejle nyder godt af vores store ekspertise inden for lakering af træ, og vi klarer alt fra enkelt- til masseproduktion.Vi kan klare alle former for lakering af træ
Vores nye fabrik med tilknyttet højteknologisk maskinpark gør det muligt for os at håndtere større bestillinger, og vi tilpasser altid vores maling af træ efter dine ønsker og behov. Hvad enten du skal have udført lakering af træ til lister, køkkenlåger eller møbler, så er vi leveringsdygtige. Når vi udfører lakering af træ kan vi få lige præcis det udseende frem i dine træelementer, som du ønsker.
Udover traditionel trælakering, tilbyder vi også:


​Brandlakering


​Indfarvning


​Bejdsning


​Overfladebehandling


​Maling af træKort sagt udfører vi alle former for lakering af træ, for både private og erhverv.Hvad koster trælakering af høj kvalitet?
Prisen for lakering af træ afhænger helt og holdent af trætypen der skal lakeres, mængden af træ og opgavens generelle karakteristika. Vi er leveringsdygtige i alle former for lakering, så du er meget velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud samt rådgivning. Ring gerne til os på telefon 97 19 89 44 eller send os en e-mail med beskrivelse af opgaven på hs@mot.as.


Sælger

Navn Mega Overflade-Teknik A/S
Adresse Bjergvej 31 B Se på kort
Postnr. og by Sdr. Felding
Telefon
Email
Website www.mot.as
Se sælgers profil og 3 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Lakering af træ på teknologisk lakeringsanlæg
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked