SYLVEST TRADING: Fluid Film Stop Rust - Hulrumsbeskyttelse - Rustbeskyttelse

Pris ekskl. moms DKK 3.000
( Pris inkl. moms:DKK 3.750 )


Beskrivelse
Navn SYLVEST TRADING: Fluid Film Stop Rust - Hulrumsbeskyttelse - Rustbeskyttelse
Pris ekskl. moms DKK 3.000
Pris inkl. moms DKK 3.750
Stand Ny

Fluid Film giftfri og særdeles effektiv hulrumsbeskyttelse.
Brugt bl. a af NASA, Catarpillar og Siemens.

FLUID FILM kan anvendes i ugunstige og svære omgivelser i industrien eller forædlingsindustrien, hvor produktionsanlæg og materialer udsættes for korroderende krafter, bl.a. papirbearbejdning, gødningsmiddelproduktion, betonfabrikker og batterifremstilling.

Derudover beskytter FLUID FILM reservedele, råvare, halvfabrikata og færdigvarer mod korrosion under transport og lagring.

Da FLUID FILM er baseret på fedtstoffet i uld, og fordi den er mere miljøvenlig pga. manglen på opløsningsmidler, kan anvendelsen af farlige og aggressive kemikalier reduceres.

På grund af den gode krybeevne - og dog fremragende hæfteevne - er FLUID FILM særlig velegnet til beskyttelse af kvalitetsmetaller mod korrosion.
 
FLUID FILM trænger igennem rust, danner en film på metaloverflader og forhindrer ny korrosion. Derudover er den velegnet til smøring af bevægelige dele.
 
FLUID FILM produkterne er nemme at anvende og korrosionsbeskyttelseseffekten er forholdsvis langvarig, og dette har en positiv virkning på driftsprocedurer. Vedligeholdelse, reparation og indkøb af reservedele kan holdes på et minimum, og dermed kan omkostninger reduceres.
5 Ltr. Kr. 200,-

20 Ltr. Kr. 500,-

208 Ltr. Kr. 3.000,-

Vi har 89 tromler á 208 liter på lager


Sælger

Navn Sylvest trading APS
Adresse bygaden 41 Se på kort
Postnr. og by 5600 faaborg
Telefon
Email
Website
Se sælgers profil og 573 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: SYLVEST TRADING: Fluid Film Stop Rust - Hulrumsbeskyttelse - Rustbeskyttelse
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked