Kaos i produktionen kan skyldes statisk elektricitet

Ring for pris

Kaos i produktionen kan skyldes statisk elektricitet

Beskrivelse
Navn Kaos i produktionen kan skyldes statisk elektricitet
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Statisk elektricitet koster dansk industri millioner


Ved at måle forekomsten af statisk elektricitet ville dansk industri kunne opnå betydelige besparelser, fordi foranstaltningerne til at fjerne statisk elektricitet er simple.

Mange er ikke klar over, at det bare er statisk elektricitet, der er problemet, når der opstår produktionsproblemer, eller hvis der opstår fejl i elektroniske produkter.

Mareridtet for en vedligeholdelseschef er at have et problem, som ikke er der hele tiden. Eftersom problemet med statisk elektricitet er størst, når det er virkelig tørt, kan problemer med statisk elektricitet svinge i takt med vejret. Derfor er det sommetider vanskeligt at konstatere sammenhænge mellem produktions problemerne og statisk elektricitet.

Simpel løsning
At statisk elektricitet kan betyde væsentlig omkostning vil for mange være en overraskelse, men med SMC er løsningen enkel. Kontakt os, så kommer vi gratis og laver en måling af statisk elektricitet i din produktion, og fortæller dig, hvordan du får bugt med problemerne.

Fakta - Statisk elektricitet
Hvor der opbygges statisk elektricitet, forværres problemerne, når luften er tør, fordi tør luft yder større modstand. Derved kan der opbygges en større potentiale forskel inden ladningen kan springe til et neutraliseret punkt. Det er den høje spændingsforskel, der er problemet. En udladning kan være smertefuld og er på mange arbejdspladser et problem, der skal løses. Andre problemer er, at materialer klæber sammen eller følsom elektronik ødelægges af udladninger. I visse virksomheder vurderer man, at op til 20% af returnerede produkter skyldes statisk elektricitet.


Læs mere her


Kontakt os gerne for yderligere oplysninger på tel 70252900 


Sælger

Navn SMC Pneumatik A/S
Adresse Egeskovvej 1 Se på kort
Postnr. og by Horsens
Telefon
Email
Website www.smcdk.com
Se sælgers profil og 59 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Kaos i produktionen kan skyldes statisk elektricitet
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked