Med SMCs digitale højpræcisions pressostat sparer du både penge og energi

Ring for pris

Med SMCs digitale højpræcisions pressostat  sparer du både penge og energi

Beskrivelse
Navn Med SMCs digitale højpræcisions pressostat sparer du både penge og energi
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

ZSE20(F)/ISE20 er det ideelle valg for operatøren, der ønsker at måle trykket på luft og ikke-korrosive gasser, via en kompakt sensor med et enkelt output signal, let læseligt 3-i-1 display og simpel opsætning. 


 ZSE20(F)/ISE20 er velegnet i en bred vifte af applikationer, og også til måling og monitorering af lufttryk hos maskinbyggere og producenter af elektroniske komponenter.


 Fordelen for operatøren er det nye 3-i-1 display, der samtidigt viser målt og indstillet værdi, hvilket både sparer tid og giver overblik. De tre opsætningsmuligheder – 3 step, enkel og detaljeret opsætning – gør opsætning og betjening nem. 


 Endnu en fordel er, at minimums-  og maximum værdier gemmes, -  selv ved strømafbrydelse, hvilket giver større sikkerhed I processen. 


 ZSE20(F)/ISE20 tilpasses nemt til forskellige applikationer, og har en forindstillet responstid 1,5ms men kan ligesom på tilsvarende SMC pressostater ændres til 20ms, 100ms, 500ms, 2000ms og endvidere 5000 ms på ZSE20(F)/ISE20.


 På trods af det kompakte og lette design er ZSE20(F)/ISE20 ualmindelig holdbar. Takket være et specialdesignet filter i trykporten reduceres risikoen, for at sensoren beskadiges af urenheder I trykluften, hvilket forlænger produktets levetid. 


Kontakt gerne SMC for yderligere information, tlf. 70 25 29 00


 Læs mere her


 


 


Sælger

Navn SMC Pneumatik A/S
Adresse Egeskovvej 1 Se på kort
Postnr. og by Horsens
Telefon
Email
Website www.smcdk.com
Se sælgers profil og 59 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Med SMCs digitale højpræcisions pressostat sparer du både penge og energi
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked