2D + 3D Mængdeudtræk

Ring for pris

2D + 3D Mængdeudtræk

Beskrivelse
Navn 2D + 3D Mængdeudtræk
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Effektiv risikoanalyse af mængder
Der er mange økonomiske risici forbundet med traditionelle manuelle metoder til optælling af mængder. Det er tidskrævende og giver ofte fejl. Manglende og fejlopgjorte mængder i byggeprojekter medfører fejl i budgetter, tilbud og materialeleverancer. Fejl, der kan få fatale konsekvenser for projektets økonomi og tidsplan.


På større byggesager bliver et projekt ofte udbudt med vejledende mængder. Er der fejl i mængdeopgørelserne i udbudsmaterialet, ligger risikoen hos den vindende entreprenør, hvilket kan koste dyrt i udførelsen. Derfor er det altafgørende at kende fejl i udbudsmaterialet på forhånd. Med udgangspunkt i de rigtige mængder kan du som entreprenør udarbejde en skarp pris uden at bekymre dig om eventuel mængde-risiko i udførelsen.


Læs mere om 5D økonomistyring i Vico Office.


Kombiner 2D og 3D
I Vico Office kan du foretage og kombinere 2D og 3D kvantificering af dine mængder. Du kan foretage mængdeudtræk (quantity takeoff) direkte fra dine 2D-tegninger og kombinere disse med mængderne fra din 3D-model. Hermed får du øjeblikkeligt et samlet overblik over mængderne og en næsten automatisk registrering af fejl i mængdeopgørelserne.


Læs mere om Takeoff Manager (Vico Offices effektive modul til automatisk mængdeopgørelse).


Du kan automatisk få dine mængder delt op i lokationer. Det giver dig overblik over mængder i fx øst-fløj, vest-fløj, nord-fløj og syd-fløj.


Læs mere om de store fordele ved Lokationsbaseret planlægning eller om LBS Manager (lokationsopdelingsmodulet i Vico Office).


Spar 80% i planlægningstid
Fleksibiliteten i at kombinere 3D mængdeudtræk med 2D mængdeudtræk og automatisk verificere mængderne fra 3D-modellen giver dig total kontrol over dit projekt. Derudover er det omtrent 80% hurtigere at udarbejde mængdeopgørelser baseret på automatisk mængdeudtræk fra 3D-modeller end på traditionelle 2D tegningsbaserede opmålinger.


Få en top 5 over typiske fejl i mængdeopgørelser.


Ønsker du total overblik over mængder samt kontrol over dit projekt? Så er dette løsningen for dig!


Lad os hjælpe dig!
Vi sidder klar til at hjælpe dig! Ring os op til en uforpligtende snak om dine behov. Du kan også læse mere om de kurser, vi udbyder i Vico Office.


Sælger

Navn Exigo Consult ApS
Adresse Brendstrupvej 74, 1 Se på kort
Postnr. og by Aarhus N
Telefon
Email
Website www.exigo.dk
Se sælgers profil og 16 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: 2D + 3D Mængdeudtræk
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked