Ændringshåndtering

Ring for pris

Ændringshåndtering

Beskrivelse
Navn Ændringshåndtering
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Stensikker ændringshåndtering
Det kan være en (næsten) umulig opgave at holde styr på ændringer og bevare overblik over mængder, når nogle projekter er i 2D, andre i 3D og mange en blanding af begge. Undervejs i tilbudsfasen sender rådgiver måske 10 nye tegninger, 3 nye fagmodeller og en lang række rettelsesblade. Med traditionelle planlægningsmetoder må du klippe og klistre, krydse fingre og håbe på, at alle poster er med i tilbuddet. Med Vico Office slipper du for at bekymre dig, mens du sparer mange dyrebare timer på at sammenligne forskellige tegninger og modeller.


Sammenlign og analyser
I Vico Office kan du importere både 2D-tegninger og 3D-modeller, sammenligne og analysere dem. På den måde er det nemt og overskueligt at holde styr på flere revisioner af de samme tegninger eller modeller. Alle ændringer markeres med bestemte farver, så du nemt kan aflæse, hvad der er slettet, ændret og tilføjet. Med Vico Office kan du på få minutter sammenligne tusindvis af tegninger og modeller samt få sikkerhed for, at der ikke eksisterer oversete ændringer!


Læs mere om Document Controller (Vico Offices effektive modul til ændringshåndtering)


Importér alle dokumenttyper
Du kan linke alle dokumenttyper til dit Vico Office projekt (fx fotografier, Word, Excel, film etc.). Disse åbner i de tilsvarende eksterne programmer. På den måde har du alle dokumenter samlet et sted, og du kan hurtigt finde de oplysninger, du søger.


Ønsker du sikkerhed for, at alle ændringer implementeres i den aktuelle 3D model? Så er dette løsningen for dig!


Lad os hjælpe dig!
Vi sidder klar til at hjælpe dig! Ring os op til en uforpligtende snak om dine behov. Du kan også læse mere om de kurser, vi udbyder i Vico Office.


Sælger

Navn Exigo Consult ApS
Adresse Brendstrupvej 74, 1 Se på kort
Postnr. og by Aarhus N
Telefon
Email
Website www.exigo.dk
Se sælgers profil og 16 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Ændringshåndtering
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked