SAFEGUARD: en løsning til byggepladsovervågning

Ring for pris

SAFEGUARD: en løsning til byggepladsovervågning

Beskrivelse
Navn SAFEGUARD: en løsning til byggepladsovervågning
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Safeguard er en skræddersyet IoT løsning til byggepladsen. Trådløse sensorer monteres på jernbanen eller på konstruktioner, som er i fare for at sætte sig eller slå revner under anlægsarbejde. Sensorerne er lette at montere, og hele monteringsprocessen kan være overstået på en time, hvorefter data i real-tid er tilgængeligt i Railmonitors software eller i jeres egne softwareløsninger.


 


Løsningen anvende hovedsageligt på byggepladser, hvor tungt byggearbejde som pæleramning eller udgravninger udføres. Disse kan ofte påvirke det omkringliggende miljø, hvilket Railmonitors løsning overvåger i real-tid. Løsninger opfanger enhver bevægelse, og sender advarsler så snart der sker nogle kritiske bevægelser som kræver trafikstop, hastighedsnedsættelse, evakuering eller andre foranstalninger.


Alt data er tilgængeligt i softwareløsninger, hvorfra aktuelle såvel som historiske målinger er tilgængelige på en letforståelig brugergrænseflade. Herfra kan entreprenører også nemt udarbejde rapporter til samarbejdspartnere og myndigheder med dokumentation for tilstanden på byggepladsen.


SAFEGUARD sikrer et højere sikkerhedsniveau for både medarbejdere, passagerer og beboere i nærheden af byggepladsen. Løsningen garanterer mere effektive arbejdsprocesser uden unødvendige afbrydelse og en mere valid dokumentation end de traditionelle metoder til kontinuerlig tilstandsovervågning. 


Få mere at vide om vores software løsninger her:  https://railmonitor.dk/products/


Sælger

Navn Railmonitor ApS
Adresse Vittenvej 66 Se på kort
Postnr. og by Hinnerup
Telefon
Email
Website https://railmonitor.dk/
Se sælgers profil og 3 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: SAFEGUARD: en løsning til byggepladsovervågning
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked