Spica Smart Park | Optimér vedligeholdelse med vindmølle-overvågning

Ring for pris

Spica Smart Park | Optimér vedligeholdelse med vindmølle-overvågning

Beskrivelse
Navn Spica Smart Park | Optimér vedligeholdelse med vindmølle-overvågning
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Spica Smart Park er et online SCADA-vindmølleovervågningssystem med det formål at optimere vindmøllevedligeholdelse. Hermed kan vindmøllens ydeevnen øges, samt nedbrud og produktionstab kan reduceres.


Spica Technology har designet Spica Smart Park SCADA-systemet fra serviceteknikerens synspunkt. Med realtidsadgang til vindmølledisplayet kan teknikere få adgang til de samme oplysninger online, som var de fysisk til stede on-site. Spica Smart Park giver mulighed for at ændre parametre eller stoppe og starte vindmøllen fra en online-enhed. Spica Smart Park giver desuden mulighed for onlineadgang til turbinens almindelige dataindsamlingssystem til udvinding i Excel.


Bliv advaret og afværg et potentielt nedbrud
Ideen bag Spica Smart Park er, at serviceteknikeren advares, før fejlen opstår. Dels til at forberede den enkelte reparation - og dels til at tillade flere forebyggende reparationer, udskiftninger og vedligeholdelsesopgaver, der kan kombineres i et enkelt servicebesøg.


Med Spica Smart Park får du en advarsel i god tid, som hjælper dig med at planlægge service og vedligeholdelse. Det betyder, at du altid er forberedt og kan forhindre reparationer og nedbrud - samtidig med, at du sparer antallet af servicebesøg ved at udføre flere opgaver under ét servicebesøg.


Spica Smart Park arbejder via en sikker skybaseret webbrowser og er tilgængelig på alle online enheder fra mobiltelefon til pc.


Kontakt os i dag til en uforpligtende snak og hør nærmere!


 


Om Spica Technology


Spica Technology ApS er en international ingeniørvirksomhed 100% dedikeret til vindmølleindustrien. Siden 1997, har Spica Technology fra hovedkontoret i Silkeborg udviklet, produceret og installeret innovativ software, elektronik og elektrisk udstyr i nye og eksisterende vindmøller – både onshore og offshore. Med speciale i styringssystemer, har Spica Technology leveret til kunder i vindmølleindustrien over hele verden.


Lær Spica Technology at kende på under 2 min!
Se videoen: http://film.ad-media.dk/SpicaTech


Sælger

Navn Spica Technology ApS
Adresse Ørstedsvej 5 Se på kort
Postnr. og by Silkeborg
Telefon
Email
Website www.spicatech.dk
Se sælgers profil og 2 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Spica Smart Park | Optimér vedligeholdelse med vindmølle-overvågning
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked