Ny sugekop fra Schmalz vakuumteknik til håndtering af tyndplader

Ring for pris

Ny sugekop fra Schmalz vakuumteknik til håndtering af tyndplader

Beskrivelse
Navn Ny sugekop fra Schmalz vakuumteknik til håndtering af tyndplader
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Den nye klokkeformede sugekop SAX fra Schmalz vakuumteknik er særligt velegnet til håndtering af metalplader ved hurtige cyklustider.


Den store slaglængde i den nye sugekop SAX gør det muligt at tilpasse sig perfekt til komplekse emneformer. Dette gør det særligt velegnet til håndtering af karrosseridele, til afstabling af metalemner og til emnehåndtering på CNC- og laserskæremaskiner.


Det specielt strukturerede friktionsområde giver SAX stor holdkraft og gør det muligt at modstå meget store sideværts kræfter, som gør den meget velegnet til olierede plader. Takket være sin meget fleksible tætningslæbe er den også velegnet til emner med ru overflader.


SAX er fremstillet af det slidfaste materiale Elastodur, hvis levetid er væsentligt længere end sammenlignelige materialer. Desuden modstår det virkningerne af ozon og aggressive trækolier.


SAX er vulkaniseret sammen med tilslutningsnippel fremstillet af forstærket plast hvilket giver en meget solid fastspænding. SAX kommer med mange forskellige gevindtilslutninger og leveres syv forskellige størrelser fra Ø30 til Ø115mm.


Se mere om Schmalz produkter


Sælger

Navn Robotech A/S
Adresse Blokken 31 Se på kort
Postnr. og by Birkerød
Telefon
Email
Website www.robotech.dk
Se sælgers profil og 8 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Ny sugekop fra Schmalz vakuumteknik til håndtering af tyndplader
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked