Sikker håndtering af følsomme elektroniske komponenter med vakuumteknik

Ring for pris

Sikker håndtering af følsomme elektroniske komponenter med vakuumteknik

Beskrivelse
Navn Sikker håndtering af følsomme elektroniske komponenter med vakuumteknik
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Automatisk håndtering af skrøbelige elektroniske komponenter skal være både hurtigt og skånsom for produkterne. Vakuumspecialisten Schmalz har derfor udviklet flow griberen SCG specielt til sikker håndtering af plastdele og printplader.


Griberen genererer et højt flow for pålidelig og forsigtig håndtering. Vakuummet etableres ekstremt hurtigt, hvilket giver mulighed for meget hurtige cyclustider. SCG'en kan pålideligt flytte emner selvom emnet ikke er helt dækket som fx ved trykte kredsløb med åbninger eller borede huller.


En anden fordel er de lave driftsomkostninger. Griberen leverer nemlig høj ydeevne med et minimum af luftforbrug. Den har et flow 590 liter pr. minut og arbejder ved et driftstryk på mellem 1 og 5 bar.


SCG kan fleksibelt integreres i eksisterende produktionssystemer. Den er designet til at være klar til direkte montage den er yderst kompakt med dimensioner på 55 x 70 mm og har integreret   vakuumgenerator. Dette eliminerer behovet for ekstra slanger - og griberen kan nemt installeres i enten vandret eller horisontal position. Sugekoppen på flowgriberen er fremstillet af Perbunan nitrilgummi. Dette materiale er anti-statisk og beskadiger ikke følsomme elektroniske komponenter.


Se mere om Schmalz produkter her


Sælger

Navn Robotech A/S
Adresse Blokken 31 Se på kort
Postnr. og by Birkerød
Telefon
Email
Website www.robotech.dk
Se sælgers profil og 8 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Sikker håndtering af følsomme elektroniske komponenter med vakuumteknik
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked