Nye Wilden filterpressepumper fra PUMPEGRUPPEN A/S

Ring for pris

Nye Wilden filterpressepumper fra PUMPEGRUPPEN A/S

Nye Wilden filterpressepumper fra PUMPEGRUPPEN A/S
Nye Wilden filterpressepumper fra PUMPEGRUPPEN A/S

Beskrivelse
Navn Nye Wilden filterpressepumper fra PUMPEGRUPPEN A/S
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Nye filterpressepumper fra PUMPEGRUPPEN

WILDEN – verdens største producent af trykluftdrevne membranpumper (AODD-pumper), introducerer tre nye højtryks trykluftdrevne membranpumper til brug ved f.eks. filterpresse applikationer. De nye pumper leveres i størrelserne 1”, 1½” og 2”, og har en kapacitet op til 360 l/min samt et medietryk op til 20,7 bar.
Pumperne er også ideelle til transport af medier over lange afstande eller hvor der er behov for stor løftehøjde.

Du kan finde datablade på de nye pumper online under filterpressepumper på http://www.pumpegruppen.dk/filterpressepumper.htm

Fælles for pumperne er de nydesignede pumpekamre og manifolder, der reducerer den interne friktion, maksimerer flowet samt minimerer luftforbruget i forhold til de nærmeste konkurrenter.

Typiske anvendelser er filtrering, transport af viskøs slam, tankrensning og alle industrielle anvendelser, hvor man ønsker fordelene ved trykluftluftdrevne membranpumper og samtidig har brug for et højere tryk.

FORDELE
● Større flow
● Mindre luftforbrug
● Boltet design
● Variabel flow og tryk
● Tåler tørløb og afspærring
● Til både høj- og lavviskose medier
● Kan pumpe partikler op til 12,7 mm
● Selvansugende til over 9 MvS (våd)   
● Kan neddykkes
● Leveres også i ATEX udførelse


WILDEN H220 FIT
erstatter den tidligere H200 serie og har 1” BSPT gevind tilslutninger på suge- og trykside. Pumpen yder op til 94 l/min og kan præstere et medietryk op til 20,7 bar ved kun 6,9 bar kompressortryk. Denne er således også ideel til transport af medier over lange afstande eller hvor der er behov for stor løftehøjde. Pumpehus leveres i enten AISI 316 rustfrit stål eller duktilt støbejern med membraner i TPE/PTFE Teflon eller Wil-Flex.

WILDEN HS430S FIT
erstatter den tidligere HS400S serie og har 1½” DIN eller ANSI flange tilslutninger. Pumpen kan levere op til 280 l/min samt et tryk op til 17,2 bar ved et kompressortryk på 8,6 bar. Pumpen udnytter Wildens ”Simplex” design, hvor det ene pumpekammer benyttes til at pumpe mediet, mens det andet virker som trykforstærkende kammer. Leveres i aluminium eller AISI 316 rustfrit stål med membraner i Wil-Flex.

WILDEN H800 ADVANCED METAL
er en ny effektiv 2” DIN/ANSI-flange højtrykspumpe med pumpehus i enten AISI 316 rustfrit stål, Hastelloy C eller duktilt støbejern. Pumpen yder op til 360 l/min samt et tryk op til 17,5 bar ved blot 5,7 bar kompressortryk. Der kan vælges mellem membraner i TPE/PTFE Teflon, Wil-Flex” samt Wildens nye hårdføre Chem-Fuse (IPD).


 


Sælger

Navn PUMPEGRUPPEN A/S
Adresse Lundtoftegårdsvej 95 Se på kort
Postnr. og by Kongens Lyngby
Telefon
Email
Website www.pumpegruppen.dk/
Se sælgers profil og 19 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Nye Wilden filterpressepumper fra PUMPEGRUPPEN A/S
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked