Artec-AIS kugleventiler

Ring for pris

Artec-AIS kugleventiler

Beskrivelse
Navn Artec-AIS kugleventiler
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Artec-AIS højtrykskugleventiler er velegnet inden for industrielle områder såsom olie- og gaskraftværker, elproduktion, petrokemiske raffinaderier og minedrift.


For at minimere driftsstop og sikre maksimal sikkerhed med 100% systemisolering tilbydes kugleventiler med lufttæt afspærring og nødstopsventiler, der er er håndtilpasset (lapping) og gennemtestet for at sikre ydeevne og integritet under selv de mest udfordrende forhold. Alle afspærrings- og nødstopsventiler er belagt med materialer specifikt beregnet til at optimere erosions- og korrosionsmodstandsdygtigheden mod syre og andre ætsende væsker såsom surgas (H2S), råolie, aske og spildevandsslam i den pågældende applikation. For at kunne modstå eroderende og ætsende medier kan ventilerne fås i rustfrit stål af høj kvalitet i henhold til NACE, fx duplex, super duplex, AISI316L, Inconel osv.


De 3-delte kugleventiler er fremstillet i smedestål og fås i størrelserne 2”-24” (DN50 – DN600) og trykklasse ANSI# 600-2500 (PN100 – 420). Ventilerne er bundlejrede (Trunnion mounted) og fås som fuldboret/reduceret-boret, som afspærring eller CBV (reguleringskugleventiler), og med keramik-, tungsten carbid-, krom-, nikkel- eller PTFE-belægning.


CVB-reguleringskugleventilerne fra Artec-AIS er specialtilpasset drift ved høje temperaturer, højt tryk og højcyklus, og ved hjælp af skræddersyede plader kan de tilpasses kundespecifikke reguleringsprocesser. Reguleringskugleventilerne er konstrueret til applikationer med et meget højt differenstryk, hvilket giver en utrolig god reguleringsevne i anlægget.


Fordele:  • Nem vedligeholdelse

  • Velegnet til højt tryk, højt differenstryk, højcyklus og høje temperaturer

  • Størrelse 2”-24” (DN50 – DN600) og trykklasse ANSI# 600-2500 (PN100 – 420)

  • Antistatisk, fire-safe ventil med anti udblæsningsspindel

  • Optimal erosions- og korrosionsmodstandsdygtighed mod syre og andre ætsende væsker

  • Fås til afspærring og regulering (CVB)

  • Udskiftelig reguleringsskive på reguleringskugleventilerne


Læs mere her.


Sælger

Navn Necon A/S
Adresse Marsalle 7 Se på kort
Postnr. og by Horsens
Telefon
Email
Website www.necon.dk
Se sælgers profil og 16 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Artec-AIS kugleventiler
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked