Udvendige screens fra SOLATEK

Ring for pris

Udvendige screens fra SOLATEK

Udvendige screens fra SOLATEK

Beskrivelse
Navn Udvendige screens fra SOLATEK
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny
En screen er i princippet et udvendigt rullegardin. Tidsløst design og høj funktionalitet er kendetegnende for SOLATEK screens.

Fordelene ved SOLATEK screens er dels muligheden for at integrere solafskærmningen i facaden, så den næsten falder i ét med facaden - men også, at man har mulighed for at køre solafskærmningen op og derved opnå frit udsyn, når der ikke er behov for solafskærmning.

Forskellige typer
SOLATEK leverer og monterer mange forskellige typer screens - lige fra små enkeltfags moduler til store indbyggede screens.

Screendug
En SOLATEK screen kan leveres med mange forskellige dugdessiner. De er alle produceret i vejrbestandigt PVC belagt polyester eller akryl med en vægt på ca. 520 gram per kvadrudvendige screensatmeter. Endvidere er de udført i svært brandbart materiale iht. DIN 4102 B1.

Dugene er vævet med en perforering, der gør at det er muligt at se igennem indefra og samtidig yde afskærmning udefra med ca. 85%

Fælles for føringsdele og afdækningskasetter er, at alle dele produceres af korrosionsbestandigt, overfladebehandlet aluminium, hvilket øger driftsikkerhed og levetid.

Se mere om udvendige screens fra SOLATEK.

Sælger

Navn Solatek A/S
Adresse Markskellet 4 Se på kort
Postnr. og by Glesborg
Telefon
Email
Website www.solatek.dk/
Se sælgers profil og 6 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Udvendige screens fra SOLATEK
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked