Elektriske aktuatorer

Ring for pris


Beskrivelse
Navn Elektriske aktuatorer
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Grønbech & Sønner leverer små elektriske aktuatorer fra AUMA til industriel- og marineanvendelse på mindre ventiler såsom sædeventiler, reguleringsventiler, kugle- og butterflyventiler. Vi kan ligeledes levere elektrisk aktuator til små spjæld og til anvendelse i maskinanlæg.


Aktuatorer kan leveres med fail-safe funktion i forskellige varianter for optimal sikkerhed. Vi leverer også aktuatorer til special- og OEM-anvendelse; eksempelvis til aktuering af solpaneler eller lignende. Disse aktuatorer er specielt egnet til anvendelse ved små moment- og kraftbehov med op til ca. 1000Nm/25kN.


Reguleringsaktuatorer er meget præcise og kan regulere i meget små skridt for optimale driftsbetingelser. Elektrisk aktuator kan ligeledes leveres med binær-, analog positioner- samt feltbusstyring. Kort sagt leverer vi et komplet og kompakt drev til ON/OFF- og reguleringsdrift.


Hurtig leveringstid
For at imødegå vores kunders ønske om en hurtig leveringstid, har vi udvidet vores lagerprogram, så det nu indeholder endnu flere modeller og reservedele og pr. medio september 2016 vil det være fuldt ud implementeret.


Se mere om automatisk ventilstyring.


Sælger

Navn Grønbech & Sønner A/S
Adresse Scandiagade 25 Se på kort
Postnr. og by København SV
Telefon
Email
Website www.g-s.dk
Se sælgers profil og 4 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Elektriske aktuatorer
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked