Den trykfaste reservoirgigant Platon DE40/500

Ring for pris

Den trykfaste reservoirgigant  Platon DE40/500

Beskrivelse
Navn Den trykfaste reservoirgigant Platon DE40/500
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Med et vandoptagelsesvolumen på 10 l/m² og en strøhøjde på 40 mm er Platon DE 40/500 reservoirgiganten blandt tagelementer til grønne tage. Platon DE 40/500 kan optage og holde på store mængder vand og afgive vandet over et tidsrum. De forbundne kamre sikrer optimal fordeling af vand og næringsstoffer. På større grønne tage giver dette mulighed for at dyrke planter med ringe modstandskraft over for tørre perioder og vandingsintervallerne kan forlænges.


Enestående dræningsegenskaber
På måttens underside danner strøerne et drænlag, som sørger for stor dræneffekt. Overskydende vand ledes sikkert bort uden problemer af nogen art. Med en drænkapacitet på 3,85 l/s/m ved 2 % hældning ligger Platon DE 40/500 klart foran konkurrenterne.


Enkel og hurtig lægning
Platon DE 40/500 leveres i plader på 1,29 x 2,23 m. Denne størrelse sikrer en hurtig og rationel montering. Produktet er fladpakket for at give en let håndtering på anvendelsesstedet.


Effektiv kunstvanding
De integrerede kanaler i DE 40/500 gør det let og enkelt at installere vandingssystemer. Kamrene fyldes direkte og sørger for en effektiv vanding med et mindre vandforbrug.


Høj trykfasthed
Kamrenes specielle udformning giver en meget høj trykfasthed og stabilitet. Det betyder, at belastningen fordeles jævnt over hele overfladen, hvilket muliggør tagkonstruktioner med en større påført belastning. Som en permanent del af konstruktionen sikrer DE 40/500 kontinuerlig dræning af hele tagfladen.


Funktioner
- Vandreservoir og drænelement med høj kapacitet
- Kan bruges som permanent del i konstruktioner med gående trafik eller let trafik


Sælger

Navn Isola
Adresse Vesterballevej 5 Se på kort
Postnr. og by Fredericia
Telefon
Email
Website www.isola-platon.dk
Se sælgers profil og 2 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Den trykfaste reservoirgigant Platon DE40/500
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked