Kapacitans prober i verdensklasse

Ring for pris


Beskrivelse
Navn Kapacitans prober i verdensklasse
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Drexelbrook har I årtier været anerkendte eksperter i udvikling og produktion af løsninger til sikker og præcis måling af alle typer tanke, vi sikrer det rette måleudstyr til den specifikke tank.

Præcise målinger er ikke blot et spørgsmål om overløb, men et spørgsmål om at have fuld og sikker kontrol med den proces og kvalitet der produceres. Det er ikke en simpel opgave at måle i tanke der er under tryk, høje proces temperaturer og eventuelt korrosive eller slamfyldte væsker. Derfor tilbyder Drexelbrook over 125 standard prober, med modifikationer er der tusinder af muligheder for den rette løsning.

En god probe måler nøjagtigt og ofte uden kalibrering eller rensning, hvis det er den rette probe. Uanset om der måles i drikkevand, spildevand, slam, granulater, brændstof, kemikalier, kalkholdige medier, olier eller farmaceutiske medier findes der prober som tilrettes de enkelte installationer – afhængigt af eksempelvis dybde og mulig coating.

Læs Vores mange applikation notes og spørg vores konsulenter om valg af probe, vi har specificeret og installeret over 1.000.000 prober verden over.

Key Features
Kapacitans måling 1-45000 pF
Arbejdstemperaturer op til 815⁰C
Prober op til 244m


Sælger

Navn Ametek Denmark A/S
Adresse Gydevang 32-34 Se på kort
Postnr. og by Allerød
Telefon
Email
Website www.ametektest.com
Se sælgers profil og 8 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Kapacitans prober i verdensklasse
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked