NY hygiejnisk bjælkevejecelle fra Eilersen

Ring for pris

NY hygiejnisk bjælkevejecelle fra Eilersen

Beskrivelse
Navn NY hygiejnisk bjælkevejecelle fra Eilersen
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Eilersen lancerer nu en ny serie af digitale vejeceller i et hygiejnisk (aseptisk) design for dynamisk vejning, procesvejning, dosering, blanding og generelle vejeapplikationer, udviklet primært til kunder i fødevare- og farmaceutisk industri.


De nye hygiejniske vejeceller er kendetegnet ved et unikt design, der letter rengøring og dermed både minimerer risikoen for bakterievækst på vejecellen samt sikrer en generel høj grad af hygiejne.


Alle Eilersen vejeceller er udviklet og produceret i Danmark og er baseret på det meget præcise og robuste kapacitive måleprincip. Denne teknologi muliggør installation uden komplicerede og ikke-hygiejniske mekaniske indbygningssæt, der ofte skal anvendes for andre vejeceller, og som i sidste ende resulterer i en ikke-hygiejnisk installation.


Den enkle installation af de nye Eilersen vejeceller uden sidestyr og overlasttop resulterer i en installation, som er endnu mere enkel, hygiejnisk og let at vedligeholde.


Verdens første hygiejniske bjælkevejecelle


Den nye Eilersen bjælke vejecelle type BL er verdens første bjælkevejecelle i et hygiejnisk design og er kendetegnet ved den glatte overflade, som giver en ren og vedligeholdelsesfri installation, hvilket er unikt for vejesystemer, der anvender bjælkevejeceller.


Bjælkevejeceller er generelt kendt for at være vanskelige at rengøre, men det nye hygiejniske (aseptiske) design fra Eilersen, reducerer udfordringerne ved rengøring af vejecellens overflade og minimerer derved risikoen for produktionsstop forårsaget af produktkontaminering.


Den nye hygiejniske digitale bjælkevejecelle type BL produceres i elektropoleret rustfrit stål, er hermetisk lukket (IP68) og kan leveres i kapaciteter op til 1000 kg med 0,025% nøjagtighed.


BL vejecellen er ATEX-certificeret til installation i ATEX zone 1, 2, 21 og 22.


Se alle specifikationer og fordele her: BL hygiejnisk bjælkevejecelle


Sælger

Navn Eilersen Electric Digital Systems A/S
Adresse Kokkedal Industripark 4 Se på kort
Postnr. og by Kokkedal
Telefon
Email
Website www.eilersen.com
Se sælgers profil og 3 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: NY hygiejnisk bjælkevejecelle fra Eilersen
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked