Den miljørigtige vandhane

Ring for pris

Den miljørigtige vandhane

Den miljørigtige vandhane
Den miljørigtige vandhane

Beskrivelse
Navn Den miljørigtige vandhane
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny
Damixas velkendte armaturserie Clover har nu fået en række grønne søskende. Clover Green, som de energibesparende armaturer hedder, har koldstart-funktion, der kan reducere energiforbruget med 30-50 %.

En vandhane kan sagtens være grøn. For selvom den er flot, spejlblank og forkromet udenpå gemmer den nye Clover Green serie på en miljørigtig og energibesparende nyhed indeni.

De grønne Clover Green-armaturer er nemlig udstyret med en moderne koldstart-funktion, der reducerer varmtvandsforbruget. Derudover har Clover Green en vandbesparende luftblander, der reducerer forbruget til henholdsvis 6 eller 8 liter afhængig af model. I praksis betyder det, at brugeren ikke mærker forskel i dagligdagen, men regningen fra vandværket vil vise markante besparelser.

Clover Green er udviklet og produceret i Danmark, og det er danske designingeniører, der har udtænkt design og funktion. Clover Green testes i øjeblikket i en større dansk kommune, for at kunne dokumentere det præcise potentiale for energibesparelse.

Fakta om koldstart:
Når man tænder for vandhanen for at vaske hænder, løfter man som regel grebet i midterposition og ”beder” derfor på en gængs vandhane om lige dele varmt og koldt vand. Men inden det varme vand når frem til håndvasken, er man færdig og har slukket for vandet igen. Det betyder, at man har ”brugt” mange liter varmt vand – uden overhovedet at få glæde af det. Koldstart betyder, at man udelukkende bruger koldt vand, når grebet løftes i midterposition. Det giver altså ingen ændringer for den, der vasker hænder, men til gengæld sparer det store udgifter til varmt vand.

Sælger

Navn FM Mattsson Mora Group Danmark ApS
Adresse Abildager 26A Se på kort
Postnr. og by Brøndby
Telefon
Email
Website www.damixa.dk
Se sælgers profil og 14 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Den miljørigtige vandhane
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked