Behandlingsstol til dialyse - fuld af innovative og gennemtænkte detaljer til gavn for patienten

Ring for pris

Behandlingsstol til dialyse - fuld af innovative og gennemtænkte detaljer til gavn for patienten

Behandlingsstol til dialyse - fuld af innovative og gennemtænkte detaljer til gavn for patienten

Beskrivelse
Navn Behandlingsstol til dialyse - fuld af innovative og gennemtænkte detaljer til gavn for patienten
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Forestil dig, hvordan det føles, at opholde sig uafbrudt i en stol i længere tid, fx i forbindelse med dialysebehandling eller kemoterapi. Mange små ting spiller ind i forhold til, hvor behageligt et længere ophold i en stol er for patienten.


MULTILINE NEXT DC er et forsøg på at tage højde for så mange ting som muligt – i forhold til patientens oplevelse og i forhold til de kliniske behov og det sundhedsfaglige personales arbejdsgange omkring stolen.


Det unikke design af stolens armlæn gør det muligt at indstille armlænene trinløst i både højde, brede og vinkel/grader. På den måde kan armlænene indstilles behageligt og hensigtsmæssigt til både høje, lave, brede og smalle patienter. Armlænene er lavet af et blødt skum-materiale, der er behageligt for armen at hvile på.


Polstring og betræk er blødt og behageligt mod huden og betrækket fås i to kvaliteter, så man kan vælge ekstra blødt betræk for yderligere komfort for patienten. Antallet af syninger er reduceret til et minimum for at undgå, disse generer patienten under ophold i stolen og af hygiejnehensyn.


Stolen har 5 motorer, der indstiller højde samt ryg og fodstøtte og den ekstra fodstøtte, der indtiller stolen i patientens længe, så der er noget at stemme fødderne op imod i tilfælde af chok. Stolen kan også indstilles i trendelburg-position. 


Motoerne er meget lydsvage, hvilket er behageligt, for eksempel hvis flere patienter befinder sig i samme rum og ikke skal generes af lyde, når andre indstiller deres stol. 


Som tilbehør findes fx et lille bord, der monteres på stolen, så patienten kan spise, drikke og læse i stolen. Et andet tilbehør er en læselampe, der også monteres på stolen.


Se på den lille video, hvordan stolen fungerer. 


Kontakt os i Alcyon, hvis du vil høre mere om Multiline Next DC.


Sælger

Navn Alcyon - innovativ hospitalsindretning
Adresse Storegade 44 Se på kort
Postnr. og by Lunderskov
Telefon
Email
Website alcyon.dk/
Se sælgers profil og 9 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Behandlingsstol til dialyse - fuld af innovative og gennemtænkte detaljer til gavn for patienten
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked