Hitachi gummihjulslæssere

Ring for pris

Hitachi gummihjulslæssere

Hitachi gummihjulslæssere

Beskrivelse
Navn Hitachi gummihjulslæssere
Pris ekskl. moms Ring for pris
Pris inkl. moms -
Stand Ny

Hitachis gummihjulslæssere i ZW-6 serien – både de mindre minilæssere og de større modeller - bygger på markedets førende teknologier. De er udviklet med vægt på miljø, førerkomfort og sikkerhed. De opfylder kundernes krav om ekstraordinær produktivitet – og samlede ejeromkostninger på det lavest mulige niveau.


En Hitachi læsser er en sikker og komfortabel arbejdsplads, der samtidig giver maskinføreren det bedste udsyn. Gummihjulslæsseren – eller gummigeden – opfylder alle forventningerne til kræfter og manøvredygtighed, så arbejdet kan udføres hurtigt og effektivt.


En kompakt minilæsser - eller de større hjullæssere fra Hitachi - er markedets bedste køb, hvis du har brug for en driftssikker gummiged, som er billig i brændstof og suveræn i hydraulikken. I forbindelse med et salg af en brugt læsser, holder den en fordelagtig gensalgs pris.


Som leverandør og forhandler af Hitachi i Danmark er H.P. Entreprenørmaskiner garant for, at du får den optimale rådgivning i forbindelse med dit køb af en kompakt minilæsser eller en af de større modeller.


Læs mere om H. P. Entreprenørmaskiner her.


Sælger

Navn H.P. Entreprenørmaskiner A/S
Adresse Tingbjergvej 10 Se på kort
Postnr. og by Bjæverskov
Telefon
Email
Website www.hpe-as.dk
Se sælgers profil og 4 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Hitachi gummihjulslæssere
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked