Månedens skarpe kampagne - Erenfred Pedersen A/S

Pris ekskl. moms DKK 1.698
( Pris inkl. moms:DKK 2.122 )

Månedens skarpe kampagne - Erenfred Pedersen A/S

Månedens skarpe kampagne - Erenfred Pedersen A/S

Beskrivelse
Navn Månedens skarpe kampagne - Erenfred Pedersen A/S
Pris ekskl. moms DKK 1.698
Pris inkl. moms DKK 2.122
Stand Ny

Akku-Ferrari
Har dit barn eller barnebarn snart fødselsdag og mangler du den perfekte gave, eller vil du blot forkæle junior med den vildeste gadget? Så bestil akku bore-/skruemaskinen Hitachi DS18DBSL og deltag i lodtrækningen om den vildeste akku-Ferrari til børn på markedet. Udstyret med en 12 Volts motor og batteriindikator, kan junior give alle baghjul med 4-5 km/t i ca. en time ad gangen! Længe nok til at de andre børn trættende må opgive at følge med. Og for at det ikke skal være løgn kan den også afspille musik via dens MP3-indgang. Målgruppen er 3-8 årige! 


Bestil her.


Bore-/skruemaskinen Hitachi DS18DBSL
Denne bore-/skruemaskine Hitachi DS18DBSL er meget kompakt, robust og stærk med et max moment på hele 70 Nm. Den er meget hurtig og effektiv.


Bore-/Skruemaskinen er udstyret med en kulfri motor, der giver 30% længere driftstid mellem hver opladning og 13 mm selvspændende metalpatron og trinløs højre-/venstre omløb med konstant kraft.


Dertil har bore-/skruemaskinen et ergonomisk gummibelagt greb, der sikrer et godt hold om maskinen. At den dertil er kompakt og ikke vejer meget gør, at du snildt kan arbejde med den over dit hoved i længere tid. Det gode greb hjælpes endvidere på vej af dens lille grebsomkreds, der skyldes, at bore-/skruemaskinen har et slide batterifæste.


Hitachi DS18DBSL er udstyret med et højt og lavt gear, en overbelastningsbeskyttelse (HPS – Hitachi Protection System), der beskytter battericellerne mod afladning og overladning og stopper straks strømtilførslen ved antydning af overbelastning af batteri eller motor. Du kan dertil nemt holde øje med, hvor meget strøm, der er tilbage, da bore-/skruemaskinen er udstyret med en batteriindikator i tre trin, som viser den resterende strøm.


Den har dertil integreret LED-lys, samt praktisk bæltekrog og håndledsrem.


Bestil her.


Kampagnen gælder kun i marts 2017.


Sælger

Navn Erenfred Pedersen A/S
Adresse Rebslagervej 7 Se på kort
Postnr. og by Aalborg
Telefon
Email
Website www.ep.dk
Se sælgers profil og 7 annoncerAndre brugere har også set på
Andre annoncører
Slet
Er du sikker på at du vil slette produktet: Månedens skarpe kampagne - Erenfred Pedersen A/S
Send email til sælger

Navn

Email

Telefon

Besked