Tilfredse kunder er glade kunder...

...og så er vi også glade hos INDUSTRIBASEN! Vi vil gerne dele nogle kundeoplevelser med offentligheden - for vi tror på, det er vigtigt, at man også kan nyde godt af andres erfaringer. Derfor får du på denne side et unikt indblik i, hvorfor vi føler, at vi kan stå inde for de ting, vi siger og de ting, vi gør.

H. C. PETERSEN A/S
HCP Danmark A/S leverer maskiner og redskaber til hele den professionelle grønne sektor. HCP har i samarbejde med Industribasen.dk lanceret deres helt nye og unikke online-outletshop, www.HCPoutlet.dk.
[Læs casestory]

MASKINGRUPPEN A/S
Maskingruppen er specialiseret i salg og servicering af pladebearbejdningsmaskiner og værktøjsmaskiner til den metalbearbejdende industri. Herfra kan man bekræfte, at online-auktioner virker - endda i første hug!
[Læs casestory]

VÆRKTØJS CENTRET FYN ApS
Fra Odense har vcfyn.dk gennem ca. 25 år specialiceret sig i salg af restpartier indenfor værktøj og maskiner - både nyt og brugt. Bredt udvalg af hånd- og luftværktøj, drejebænke, fræsemaskiner m.m.
[Læs casestory]

STENDERUP A/S
Sønderjysk maskinhandel, der leverer kvalitetsmaskiner til landbrug, entreprenører og den grønne sektor. Specialiseret i fodringsudstyr, græsudstyr og minilæssere.
[Læs casestory]

GLOBALTOOLS.DK
I Støvring i Nordjylland finder man Globaltools.dk - en onlineleverandør af værktøj i høj kvalitet til fornuftige priser. Alt handel foregår via en brugervenlig shop og sikrer kunderne en meget nem købsproces.
[Læs casestory]

Vi vil løbende supplere med flere kundeoplevelser - så hold endelig øje med denne side.

[Kontakt os]