Globaltools.dk

Globaltools.dk er lidt af en nordjysk solstrålehistorie. Fra hovedkontoret i Støvring har man opbygget en velfungerende internetforretning, hvor man har specialiseret sig i at levere kvalitetsprodukter i en nem og hurtig købsproces. Globaltools.dk henter selv mange af produkterne i udlandet. Det har medført et bredt sortiment, hvor man som kunde har mulighed for at finde produkter, man ikke finder i butikkerne.

Stefan Berg fra Globaltools.dk fortæller, hvad INDUSTRIBASEN har af værdi: "Vi har haft et godt samarbejde kørende med INDUSTRIBASEN i en længere periode. Der har fra dag-1 været en konstruktiv tilgang til tingene. I tæt samarbejde har vi fundet en løsning, der passer vores markedsføringsbehov sammenholdt med, at det rent teknisk og administrativt er rigtig nemt at bruge og administrere."

Glolbaltools.dk har i sagens natur et meget målrettet fokus på at optimere forretningen online - det ses da også bl.a. via Trustpilot, hvor Globaltools.dk får topkarakterer. Der bliver brugt mange ressourcer på, at kunderne nemt kan finde, hvad de har behov for via de digitale kanaler. INDUSTRIBASEN er én af ressourcerne.

"Af flere omgange har vi på INDUSTRIBASEN lavet målrettede tiltag, der kan være med til at sætte fokus på nogle af de produkter, som vi i forvejen sælger direkte via vores onlineshop. Vi har fået tilpasset vores løsning flere gange, så vi nu er kørende effektivt og nemt. Vi har en iCRAWL-løsning, hvor det hele kører helt automatisk over på INDUSTRIBASEN. På den måde skal vi ikke sidde og rode med tingene flere steder - og vores varer/annoncer er altid opdateret på INDUSTRIBASEN," fortsætter Stefan Berg.

iCRAWL løsningen bliver mere og mere udbredt hos INDUSTRIBASENS kunder. Det er jo den oplagte måde at brede sine produkter ud via flere salgsportaler uden at blive bebyrdet med mere administrativt arbejde. Globaltools.dk har leveret et produktfeed til INDUSTRIBASEN og via dette, bliver alle annoncer oprettet og opdateret én gang i døgnet.

Markedschef Søren Holst fra INDUSTRIBASEN fortæller: "Vi oplever stor og stigende interesse for såvel INDUSTRIBASEN som for vores tilkøbsmoduler som f.eks. iCRAWL. Vi har stor fokus på konstant at videreudvikle vores produkter, så de bliver bedre og bedre for såvel vores annoncører men også for dem, som søger efter nye leverandører og varer. Vores tilkøbsmoduler kan købes uafhængigt af hinanden - og på den måde kan vi skræddersy løsninger helt efter det individuelle behov."

Hos Globaltools.dk gør man meget ud af at analysere på salget og de kanaler, hvorfra salget opstår - det er blot én af årsagerne til, at hjulene kører i den rigtige retning og at kunderne får en god oplevelse. På den måde kan man hele tiden "rette kanonen" det rette sted.

"Vi måler på vores indtjening fra kunder/ordrer fra INDUSTRIBASEN, og kan kun konkludere, at markedsføring på denne platform tjener sig selv hjem igen - og mere til. INDUSTRIBASEN tilbyder os desuden nogle markedsføringsmuligheder, som vi ikke kan finde hos andre. Vi har bl.a. mulighed for at bruge auktions-modulet til produkter, som ikke er helt regulært i vores sortiment. Derved kan vi sælge produkter, som vi før har haft svært ved at få afsat," fortæller Stefan Berg.

INDUSTRIBASENS onlineauktioner handler kort og godt om at sælge sine varer til højeste mulige pris og uden at skulle gøre ret meget andet end at vente... som må være et ønskescenarie for de fleste. Der er bl.a. også en oplagt mulighed for at komme af med noget af alt dét, der ofte står ovre i hjørnet og samler støv, restpartier, brugte maskiner m.v.

Stefan Berg runder af: "De brugere, der søger varer på INDUSTRIBASEN, passer rigtig godt til det værktøj og de værktøjsmaskiner, som vi sælger. Vi rammer meget målrettet lige ind i en attraktiv kundegruppe, der i forvejen er købsmodne - bl.a. fordi de jo netop sidder og kigger på produkter til salg på INDUSTRIBASEN. Enten fordi de kender siden i forvejen eller fordi de via de gode Google resultater har fundet frem til produkterne. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til INDUSTRIBASEN og opfordre alle til at prøve det af, hvis de ønsker at åbne døren en tand ekstra for nye kunder."

Globaltools.dk har flg. moduler hos INDUSTRIBASEN (klik for at læse mere om modulerne):

- iBASIS
- iCRAWL

Link til hjemmeside: www.globaltools.dk

Vil du vide mere? Kontakt os via dette link