Stenderup A/S

I Rødding i Sønderjylland finder man Stenderup A/S – en maskinhandel med gode, stolte sønderjyske traditioner, som rækker tilbage til firmaets etablering i 1936. Stenderup A/S leverer kvalitetsmaskiner til landbrug og entreprenører/den grønne sektor, hvor man har specialiseret sig inden for fodringsudstyr, græsudstyr og minilæssere.

Stenderup A/S er godt repræsenteret ikke bare i hele landet men også på internet, hvor INDUSTRIBASEN er én af de onlinemarkedspladser, som man har valgt at bruge til at brede vingerne ud – både i form af online-annoncer men også online-auktioner.

”INDUSTRIBASEN har hjulpet os med at blive mere synlige – ikke kun for landmænd og entreprenører – men også for andre kundegrupper. Det har åbnet nye døre og har været/er rigtig værdifuldt for os. Herunder især via online-auktionerne, som vi løbende har i gang. Det har allerede givet os nogle gode salgsoplevelser,” Thomas Jessen, Stenderup A/S

Man finder bl.a. også Stenderup A/S på Maskintorvet.dk, hvorfra alle annoncer – som et resultat af et godt samarbejde - hentes helt automatisk over på INDUSTRIBASEN.

”Via vores iCRAWL-funktion har vi sørget for, at Stenderups administrative arbejde med INDUSTRIBASEN er barberet ned til et absolut minimum. Vi sørger for, at alle maskinannoncer helt automatisk bliver lagt over fra Maskintorvet.dk og opdateret én gang i døgnet. På den måde er der stort set intet manuelt arbejde for Stenderup,” Søren Holst, markedschef ved INDUSTRIBASEN

Stenderup A/S har stor opmærksomhed på de online-auktioner, der løbende er i gang og det har da også ført til salg af maskiner. Det smarte er, at auktionerne kan ses både på INDUSTRIBASEN men også på Stenderups egen hjemmeside.

Thomas Jessen fortæller videre: ”Vi har tilkøbt muligheden for at få vist vores igangværende auktioner direkte på vores egen hjemmeside – www.stenderup.eu – hvor man LIVE kan se, hvad der er i gang samt hvad de forskellige auktioner direkte er budt op i. Det betyder, at vi kan ”fange” vores kunder uden at tvinge dem over på INDUSTRIBASEN med det samme."

"Det er en rigtig stærk funktion og det virker nærmest som om, at vi har vores helt eget auktionsmodul. Vi får også en del henvendelser på telefon vedr. maskiner, som er på auktion - alene det er vigtigt, for så har vi den første kontakt med en potentiel kunde.”

Funktionen hedder iFRAME og er et stærkt redskab til at åbne endnu flere veje ind til ens auktioner. Potentielle købere kan således komme ind både via Industribasen.dk, Google, ens egen hjemmeside og selvfølgelig: alle de rygter man via sin egen salgsafdeling og salgsmateriale, selv kan sprede.

Hele samarbejdet mellem Stenderup A/S og INDUSTRIBASEN bygger først og fremmest på gensidig commitment og en fælles gejst for at nå de bedste resultater. Her er bl.a. funktionalitet og brugervenlighed en rigtig vigtig faktor:

”Jeg vil til enhver tid fremhæve brugervenligheden i systemet. Det er meget nemt at anvende – og har vi spørgsmål, så er der kort respons og reaktionstid fra INDUSTRIBASEN. Vi sætter stor pris på den ”key account” oplevelse vi har, hvor vi føler, at vi bliver lyttet til hele vejen. Vi har et rigtig godt samarbejde, hvor vi er 110% på bølgelængde. De aftaler man indgår, de bliver overholdt,” slutter Thomas Jessen fra Stenderup A/S.

Stenderup A/S har flg. moduler hos INDUSTRIBASEN (klik for at læse mere om modulerne):

- iBASIS
- iCRAWL
- iFRAME

Link: www.stenderup.eu

Vil du vide mere? Kontakt os via dette link