Værktøjs Centret Fyn ApS

Værktøjs Centret Fyn ApS (vcfyn.dk) startede for mere end 25 år siden som et lille "garagefirma" med salg af værktøj og maskiner m.m. primært til private på fritidsbasis. Salget er i mange år foregået via internet - og gør det fortsat den dag i dag.

vcfyn.dk benytter sig af annoncering via forskellige salgsplatforme, hvor INDUSTRIBASEN udgør en stor og vigtig del. Her har vcfyn.dk som en af de første kunder været med helt fra INDUSTRIBASENS start.

Daglig leder hos vcfyn.dk, Jens Bo Jeppesen fortæller:
"At lægge annoncer op skal være nemt - og det er det på INDUSTRIBASEN. Det er også meget nemt at rette i vores annoncer - og hvis vi sletter en annonce, så ligger den stadig i systemet. Så kan vi nemt genaktivere den, hvis dette bliver nødvendigt. Generelt er det utroligt nemt og enkelt at bruge hele systemet - vi hører det samme fra vores egne kunder, når de søger på vores varer på INDUSTRIBASEN."

Flytning af markedsandele - i tæt nordjysk/fynsk samarbejde

Hos vcfyn.dk var kundefordelingen i mange år ca. 70% privat og 30% industri. Det ønskede man at justere på som en del af en større strategiændring.

"Vi tog derfor kontakt til INDUSTRIBASEN for at undersøge, om de kunne hjælpe os med at justere på vores kundesegmenter. Her blev vi bl.a. anbefalet at supplere vores øvrige annoncering med bannerannoncering - og den vej rundt øge branding'en af vores virksomhed rettet mere direkte mod industri," fortsætter Jens Bo Jeppesen.

Hos INDUSTRIBASEN kan man som kunde tilkøbe forskellige bannerannoncer, hvor man opnår effektiv eksponering og branding. Det øger kendskabsgraden til såvel ens virksomhed som til ens produkter. Det giver de bedste forudsætninger for at ramme ens målgruppe meget præcist med det rette budskab.

Jens Bo Jeppesen fortæller videre med vanlig fynsk entusiasme: "Vi havde på dét tidspunkt aldrig prøvet bannerannoncering før. Vi troede, at det ville kræve en helt masse af os ifht design osv. - vores anelser blev gjort til skamme. INDUSTRIBASEN har hele vejen rådgivet os med forslag, ideer og gode input til den grafiske udarbejdelse - og såvel markedschef Søren Holst som grafiker Maria Black Andersen har givet os en rigtig god oplevelse."

Et godt, rart og tillidsfuldt samarbejde

"Det er selvfølgelig altid rart med ros - og det varmer da, når man hører fra sine kunder, at de faktisk også får et rigtig positivt udbytte af samarbejdet. I Værktøjs Centret Fyns tilfælde bliver det hele jo blot endnu bedre, når man igen og igen og hører, at vores produkt har tilført nye kundekontakter," siger markedschef Søren Holst fra INDUSTRIBASEN.

Jens Bo Jeppesen supplerer: "Vi har altid haft et godt samarbejde med INDUSTRIBASENS ansatte - en uformel og positiv kommunikationsform, som dog samtidig er professionel og resultatorienteret. Det betyder meget at blive anbefalet noget, der virkelig giver pote - i dag er vores kundefordeling nok flyttet til at være 50-50 i fordelingen på privat og industri...og det er bestemt ikke, fordi vi har tabt privatkunder - tværtimod. Det er uden tvivl primært takket være samarbejdet med INDUSTRIBASEN, at fordelingen har flyttet sig. Her er bannerannonceringen en meget vigtig faktor."

Online-auktioner er også nået til Fyns land

vcfyn.dk er generelt et godt eksempel på, hvor meget man faktisk kan flytte, hvis man kaster sig ud i at prøve noget nyt - og populært sagt: tænker ud af boksen. Et stort mantra hos INDUSTRIBASEN er bl.a., at det skal være nemt for både kunder og kunders kunder at bruge systemet; herunder at præsentere OG ikke mindst finde de varer, man leder efter - det sker bl.a. via en ekstrem effektiv Google-optimering.

"Vi har også benyttet os af auktions-delen på INDUSTRIBASEN - og vi opnåede at få hammerslag på stort set alle vores auktioner. Bevares, der var ikke tale om voldsomt høje priser, som vi fik for varerne - men det er en god og nem måde, hvorpå man kan komme af med varer, som man måske har haft stående i en længere periode. Auktionerne passer jo mere eller mindre sig selv, når først de er lagt op - selvfølgelig vil der undervejs være kunder, som ringer for at besigtige varen, men det er jo ikke anderledes end som ved almindeligt varesalg. Det kan klart anbefales at prøve det af," fortæller Jens Bo Jeppesen.

Varme anbefalinger - det er helt "Fyn-tastisk"

Den målrettede annoncering på Industribasen har med garanti boostet vores salg. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at tegne et medlemskab hos INDUSTRIBASEN, hvis man som os ønsker at blive set eller måske opdaget af andre og nye kunder. Jeg er helt overbevist om, at vores samarbejde med INDUSTRIBASEN, er en af de væsentlige årsager til, at vi når de mål, som vi har sat os. Vi er mere end tilfredse,” slutter Jens Bo Jeppesen.

Værktøjs Centret Fyn ApS har flg. moduler hos INDUSTRIBASEN (klik for at læse mere om modulerne):

- iBASIS
- iBANNER

Link: www.vcfyn.dk

Vil du vide mere? Kontakt os via dette link