Seneste nyt

Få et hurtigt overblik over aktuelle ting i relation til vores arbejde hos INDUSTRIBASEN - for selvfølgelig vil vi gerne fortælle om, hvad vi har i støbeskeen, hvornår vi holder ferie, give gode tips og tricks og hvad vi ellers kan finde på.

Se vores nyheder her:

VI AFLIVER MYTER OM ONLINE-AUKTIONER!
Der findes mange myter om det at sælge på online-auktioner - dem vil vi gerne tage livet af én gang for alle - især fordi det er meget svært at finde andet end gode grunde til, hvorfor det er en god idé at sælge via online-auktioner. Kig med her og bliv lidt klogere på de mange fordele.
[Læs mere]

SOMMERFERIE 2016
INDUSTRIBASEN holder sommerferie fra fredag d. 8. juli kl. 16.00. Vi er tilbage igen mandag d. 1. august kl. 08.00 - og er så væk igen d. 2. og 3. august pga. seminar. 

I perioden er der meget begrænset bemanding - henvendelse kan ske på vores hovednr. 5020 6000, hvor vi tilstræber hurtigst mulig respons.

Vi ønsker en rigtig dejlig sommer til alle kunder og brugere af Industribasen!

KUNDEHISTORIER
MAJ 2016
Vi vil gerne dele nogle kundeoplevelser med offentligheden - for vi tror på, det er vigtigt, at man også kan nyde godt af andres erfaringer. Derfor får du på denne side et unikt indblik i, hvorfor vi føler, at vi kan stå inde for de ting, vi siger og de ting, vi gør.

Senest er der historien om H. C. Petersen Danmark A/S, der i samarbejde med Industribasen.dk har lanceret deres helt nye og unikke online-outletshop, www.HCPoutlet.dk. Her er det muligt at gøre en rigtig god handel og finde redskaber og maskiner til park og landbrug til rene discountpriser.

Der er også solstrålehistorien om Maskingruppen A/S, der på en uge både nåede at blive oprettet som medlem på Industribasen, oprette Maskingruppens første online-auktion OG komme i mål med hammerslag og salg på auktionen!

[Læs mere]