Brug vores auktioner til at aflaste dig i dit salgsarbejde, rydde op og til at få (mere) opmærksomhed!

Du kan bruge vores online-auktioner som din nye "salgsassistent". Det er et formidabelt redskab til at aflaste dig i dit daglige salgsarbejde. Så kan du fokusere på at sælge dine primære produkter, mens der løber bud ind på dine sekundære produkter.

Der er ingen ulemper forbundet med det - heller ikke selvom du måske tror det modsatte. Se bare her:

Myte: Det er alt for besværligt for mig at oprette en online-auktion – jeg har ikke tid til det
Fakta: Det tager ca. fem klik med musen. Du skal blot sørge for at have billeder og lidt tekst klar. Det er sikkert og brugervenligt og alle kan håndtere det - ellers hjælper vi dig gerne hele vejen.

Myte: Jeg har ikke noget, der kan sælges på en online-auktion
Fakta: Man kan altid grave noget frem ude fra lageret eller værkstedet. Om det så er restpartier, brugte maskiner, demovarer, gamle hjul, brugte lamper eller noget helt andet. Du bliver overrasket over, hvad folk byder på. Når nu det ikke koster noget i salær at prøve, så er det jo næsten en skam ikke at gøre det = intet at miste.

Myte: Jeg skal først have min vare stillet pænt op, tage fine billeder og lave en smart tekst
Det er ikke nødvendigt. Tag en håndfuld billeder med mobiltelefonen og lav en kort, ærlig og præcis beskrivelse - ingen grund til at bruge krudt på at pudse, polere, flytte rundt osv. Budgiverne er ligeglade. Kniber det med tiden, så send billederne og tekst til os. Så lægger vi det op.

Myte: Jeg får en masse bøvl med privat-personer, der byder på mine varer
Fakta: Industribasen er en B2B-portal. Du kan lukke dine auktioner for privatpersoner, så de ikke kan byde på dine varer. Budgivere er generelt meget seriøse. Man byder kun, hvis man er interesseret i at handle.

Myte: Jeg er forpligtet til at tilbyde enten garanti eller returret
Fakta: Ved B2B auktioner handles der altid uden garanti eller reklamationsret. Du løber altså ingen risiko og du kan derfor også sagtens  bortauktionere det slidte, gamle og knap så funktions-duelige, så længe du bare oplyser om varens stand i selve auktionen. Og ja: folk byder på det.

Myte: Det er for dyrt i salær
Fakta: Du betaler ikke salær til os – det er kun køber, der gør det. Det koster altså ikke dig noget, når en auktion bliver vundet. Vores købersalærer er endvidere meget rimelige; jo højere bud, jo lavere salær. Det er mest fair overfor budgivere.

Myte: Jeg risikerer at tabe en masse penge på mine varer
Fakta: Du sætter altid en minimumspris på dine auktioner. Du er ikke forpligtet til at sælge til højestbydende, medmindre din min. pris er nået. Dermed er risikoen for tab væk. Til gengæld vil du som minimum altid opnå eksponering og branding via din auktion = høj reklameværdi uanset hvad. Vi vejleder gerne ifht. minimumspriser.

Myte: Alt det med at indhente betaling fra budvindere er alt for bøvlet for mig
Fakta: Det skal du ikke bruge tid på – vi gør det hele for dig. Når en auktion er afsluttet og vundet, så sørger vi for at indhente betalingen for dig. Derefter etablerer vi kontakten mellem dig og budvinder. Vi afregner direkte med dig, når varen er afhentet. Vi hjælper dig alt det, du har brug for.

Myte: Folk hverken finder eller ser mine auktioner
Fakta: Alle veje fører til Rom – og næsten også til dine auktioner. På Industribasen opnår du en meget høj søgemaskine- rangering - ofte på side 1 på f.eks. Google. Derudover synliggør vi alle auktioner på vores 16 andre danske brancheportaler, hvor der dagligt udsendes over 140.000 nyhedsbreve. Så jo – du er sikret en meget stor synliggørelse på auktionerne.